pri paljenju kompjutera pritiskas F5 i onda kad ti izbaci onaj menu F8 za advanced, pa tu imas da odaberes recovery ako se ne varam.. to ako imas posebnu particiju koja nije 100mb vec par giga..
:: Ako mi crkne Windows kako mogu na original kompjuteru kome je dosao Windows OEM preinstaliran da pokrenem instalaciju sa ove skrivene particije ::
zasto zelis da instaliras orig win? osiromasenu verziju koje se dobijaju uz laptopove i sl ne bi nikad ubacivao u moj licni komp,pored toliko professional ili ultimate verzija kojih ima svuda da se nadju... osim ako je potrebno zbog legalnosti softvera u firmi i sl...onda bih morao da ubacim orig win...
Preko recovery paricije se radi na razlicite nacine, zavisno od proizvodjaca kompjutera. Uglavnom je neki od F tastera, neretko i slovnih, koje pritiskas pre boota, ali moze biti i pokretanje i preko CD/DVDa, koji si dobio uz uredjaj. Sve u svemu, ako ti treba za odredjeni model, bilo bi lepo i da ga navedes…
DA, tako je, sad sam se setio kada si pomenuo, zavisi od proizvodjaca, imas uputsvo za svaki laptop kako se radi
:: Preko recovery paricije se radi na razlicite nacine, zavisno od proizvodjaca kompjutera :: Uglavnom je neki od F tastera, neretko i slovnih, koje pritiskas pre boota, ali moze biti i pokretanje i preko CD/DVDa, koji si dobio uz uredjaj :: Sve u svemu, ako ti treba za odredjeni model, bilo bi lepo i da ga navedes :: :: F650GS Daka :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647158. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.