Pozdrav, na jednom od racunara imam Asusovu plocu P4C800. Instalirao sam Windows XP i uspeo da nadjem sve potrebne drivere sem drivera za ethernet controller. Bez toga ne mogu da idem na internet.. Pokusao sam da ga nadjem, ali nisam imao srece.
Zamolio bih nekoga, ako moze da pomogne.
Sa Asusovog sajta sam nasao driver `3Com`, ali ne znam kako da ga instaliram jer ne dolazi kao exe.. Probao sam manuelno da ga lociram iz device menagera, ali ne radi.
Kad odeš na support.asus.com i odabereš željeni sadržaj za download, imaš opciju da preuzmeš Asus installer, pa probaj preko njega. Duga opcija, idi na device manager, pa na update driver. Davno sam jednu takvu ploču imao i koliko se sećam, tako sam odradio.
Ili probaj ovako... Idi na http://support.asus.com/download.aspx?SLanguage=en&p=1&s=19&m=SK8V&os=&hashedid=ngBEODZRTnbmnarx Odaberi operativni sistem (pretpostavljam Win XP), a zatim skini iz LAN grupe drajver koji ima verziju 1.0.0.46 WHQL.Ovo je inace drajver za plocu SK8V, ali ona ima isti kontroler. Otpakuj, i idi u folder English, startuj `demo32.exe`. Trazice da izaberes tzv. `.dbd` fajl, a ti izaberi u istom folderu `English.dbd`. Posle pocinje driver wizard koji ti daje opcije za odabir zeljene instalacije, ne bi trebalo da bude problema dalje. Pozdrav
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647158. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.