Nasao sam neku verziju i skidam... Nego da li bih ja mogao da probam da ubacim win7? Upitanju je dell lap top, procesor na 1,86GHz ram 1Gb... Da nadjem neku 32bitnu verziju, malo ocerupanu, gde su izbacene nepotrebne stvari, valjda ce tako manje da vuce od ram-a? Da li bi to moglo da funkcionise, i da li bi mogao da pronadjem sve potrebne drajvere?
Jok, drzi se XP-a. Moze da sljaka, ali ni priblizno kao XP. Slab proc, malo RAM-a...
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: Nasao sam neku verziju i skidam... Nego da li bih ja mogao da probam da ubacim win7? Upitanju je dell lap top, procesor na 1,86GHz ram 1Gb... Da nadjem neku 32bitnu verziju, malo ocerupanu, gde su izbacene nepotrebne stvari, valjda ce tako manje da vuce od ram-a? Da li bi to moglo da funkcionise, i da li bi mogao da pronadjem sve potrebne drajvere?
Pa hteo sam cisto ono, da probam. :) Skinuo sam xp, sada ga stavaljam na fles preko wintoflash, medjutim, kad sam usao u bios da vidim da li je moguce da boot-uje preko usb-a, moguce je, ali je bios zakljucan i ne mogu da vrsim izmene, tako da ne mogu da namestim da boot-uje preko usb-a... :S Da li je moguce resiti to nekako, ili da przim xp na cd pa da ubacujem tako?
:: Nasao sam neku verziju i skidam... Nego da li bih ja mogao da probam da ubacim win7? Upitanju je dell lap top, procesor na 1,86GHz ram 1Gb... Da nadjem neku 32bitnu verziju, malo ocerupanu, gde su izbacene nepotrebne stvari, valjda ce tako manje da vuce od ram-a? Da li bi to moglo da funkcionise, i da li bi mogao da pronadjem sve potrebne drajvere?
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647158. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.