Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
Problem sa Stand By i Hibernate opcijama
STRANA 1 OD 1
vaikiki Problem sa Stand By i Hibernate opcijama 02.06.2007. 15:37 T4591

status: user
broj poruka: 304

Skoro sam instalirao svez Windows i stavio gomilu zakrpa (AutoPatcher XP) i sad imama neverovatne iritirajuce probleme

1. kad god masinu bacim u Stand By ne mogu da je vratim pomeranjem misa ili nekim pritiskom na tastaturu (sve je na USB) nego samo pritiskanjem Power na kucistu i tada se on probudi ali se odmah zatim i ugasi kao da sam pritisao Turn Off

2.kad koristim Hibernate sistem se vraca normalno pojavi se sve to je bilo na ekranu i posle par sekundi nestane ostane samo pozadina koja je bila i komp vise ninasta ne raeguje.

Znam da bi se ovo resilo jednomreinstalaciom windowsa ali vise mi je muka od toga mesec dana samo to i radim pa kao neko zna kako bi resio ovaj problem bezbolnije neka kaze

hvala unapred

ASUS P5B E PLUS
CORE 2 DUO 1.8MHZ
GAINWARD 7600GT
PQI 1024MB 800MHZ
HDD WD250 SATA
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Oglasnik 02.06.2007. 18:14 #20842

status: user
broj poruka: 726

1. Device manager - Mouse (and other bla...) - Properties - Power - Allow this device to bring the computer out of standby

2.Desni klik na desktop - Properties - Monitor power - Power - Hibernate - Enable
Device manager - Computer - provjeri da li je ACPI (ne toliko vazna opcija utvrdjivanja da li je kompjuter sposoban za hibernaciju).Ima jos opcija,ali sam pomenuo najjednostavnije,pa ti pokusaj.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647626.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs