ti si lud ako meces na tu masinu win 7 :O u startu uz sve programe mi izede od 800mb do 1gb i nesto xD, evo sada uz jedan program, mozilu i msn, izeo 1.6gb xD a to sto treba za ultimate 30gb prostora na hardu da se instalira, pa onda swap fajlovi pa cuda m*da, mani se :)
Od igrica od 2005 2006 pa uznazad xD ta masina prva je zrela za evakuaciju!!
Poslusaj Codeus-a xD
AMD Phenom II 960T 3.5Ghz MSI 870S-C45 Patriot 2x2GB DDR3 1600MHz WD3200AAKS 320GB WD10EARS 1TB Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 OCZ MXS-PRO 600W Windows 7 RTM 7600 64-bit
:: Koji bi sistem ovde legao da li moze W7?? :: I sta predlazete od igrica da se instalira a da znate da bi lepo radile na ovoj masini :: :: MSI K9NU NEO- :: AMD ATHLON 3000+ (2.0GHZ - OC :: PQI DDR2 1GB 800MH :: ASUS 7300LE 512MB DDR :: MAXTOR 160GB SATA I :: 500W INTEX SPIDE :: PIONEER 111 :: MONITOR 17` SAMSUNGOV.. ::
Imao sam nekada vrlo sličnu mašinu, dobra beše to mašina, lepo sam se na njoj naigrao.
Imaš Prince Of Persia trilogija (The Sands Of Time, Warrior Within i The Two Thrones), zatim Command and Conquer Generals i Zero Hour Expanzija, Diablo II + Ekspanzija, Titan Quest, bilo koji PES pre 2010, Dynasty Warriors 4 Hyper, ParaWorld, Splinter Cell Chaos Theory, Fallout 1 i 2, Age Of Mythology, Worms World Party (sad će imarkovic da se javi i da kaže: Armageddon je bolji :P plavušo jedna XD), Call Of Duty 1 i 2, Need For Speed bilo koji samo da je pre Carbona...
Eto ti dosta zanimljivih stvari, ima od svega pomalo, šibačina, pucačina, šunjalica, strategija, sportskih simulacija, RPG...
Takođe se slažem za XP, nije ta mašina za 7. Previše je zahtevan za nju.
Mislis da je i win 7 32 bit previse zahtevan ili...
Cini mi se da je prvi win 7 koji sam instalirao bese 32bit zajebah se i skinut prvo taj... Takodje mi se cini da je zauzece memorije na 32bit slicno kao i kod XP-a...
Naravno ne mora da pokrece aero i te kerefeke ali mislim da bi to moglo da radi...
Jedino sto je tih 1GB stvarno malo cak i za XP... neka se otvori za bar jos 1GB...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Imao sam nekada vrlo sličnu mašinu, dobra beše to mašina, lepo sam se na njoj naigrao :: :: Imaš Prince Of Persia trilogija (The Sands Of Time, Warrior Within i The Two Thrones), zatim Command and Conquer Generals i Zero Hour Expanzija, Diablo II + Ekspanzija, Titan Quest, bilo koji PES pre 2010, Dynasty Warriors 4 Hyper, ParaWorld, Splinter Cell Chaos Theory, Fallout 1 i 2, Age Of Mythology, Worms World Party (sad će imarkovic da se javi i da kaže: Armageddon je bolji :P plavušo jedna XD), Call Of Duty 1 i 2, Need For Speed bilo koji samo da je pre Carbona.. :: :: Eto ti dosta zanimljivih stvari, ima od svega pomalo, šibačina, pucačina, šunjalica, strategija, sportskih simulacija, RPG.. :: :: Takođe se slažem za XP, nije ta mašina za 7. Previše je zahtevan za nju :: :: Probaj da se ne nasmeje :: :: http://www.youtube.com/watch?v=p32OC97aNq :: ::
realno windows7 zauzima duplo vise od xp-a bez aero-a i ostalih kirefeka.. ok je to i za xp, a da ima vise rama ok bi bilo za sedmicu
:: Mislis da je i win 7 32 bit previse zahtevan ili.. :: :: Cini mi se da je prvi win 7 koji sam instalirao bese 32bit zajebah se i skinut prvo taj.. :: Takodje mi se cini da je zauzece memorije na 32bit slicno kao i kod XP-a.. :: :: Naravno ne mora da pokrece aero i te kerefeke ali mislim da bi to moglo da radi.. :: :: Jedino sto je tih 1GB stvarno malo cak i za XP... neka se otvori za bar jos 1GB.. :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: Imao sam nekada vrlo sličnu mašinu, dobra beše to mašina, lepo sam se na njoj naigrao :: :: :: :: Imaš Prince Of Persia trilogija (The Sands Of Time, Warrior Within i The Two Thrones), zatim Command and Conquer Generals i Zero Hour Expanzija, Diablo II + Ekspanzija, Titan Quest, bilo koji PES pre 2010, Dynasty Warriors 4 Hyper, ParaWorld, Splinter Cell Chaos Theory, Fallout 1 i 2, Age Of Mythology, Worms World Party (sad će imarkovic da se javi i da kaže: Armageddon je bolji :P plavušo jedna XD), Call Of Duty 1 i 2, Need For Speed bilo koji samo da je pre Carbona.. :: :: :: :: Eto ti dosta zanimljivih stvari, ima od svega pomalo, šibačina, pucačina, šunjalica, strategija, sportskih simulacija, RPG.. :: :: :: :: Takođe se slažem za XP, nije ta mašina za 7. Previše je zahtevan za nju :: :: :: :: Probaj da se ne nasmeje :: :: :: :: http://www.youtube.com/watch?v=p32OC97aNq :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647158. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.