Pitanje: Na nekom kompu je user accaunt control zakljucan,i sad sam ja skinuo neku igricu da igram i kada hocu da je pokrenem otvori mi user accaunt control i treba da kliknem YES ali je pod sifrom...Kako ja da otvorim tu igricu ako ne znam koji je password?Al da ne restartujem taj password.Da kad dodje taj koji je to zakljucao moze da otvori to sa tim passwordom koji je i stavio..Da li to uopste moze?U pitanju je instalacija igrice...
ako imas permission probaj u run da ukucas gpedit.msc, pa idi na properties `local security policy`, disable-uj obe opcije pa probaj.. kada zavrsis vrati te dve opcije na enabled
:: Pitanje :: Na nekom kompu je user accaunt control zakljucan,i sad sam ja skinuo neku igricu da igram i kada hocu da je pokrenem otvori mi user accaunt control i treba da kliknem YES ali je pod sifrom...Kako ja da otvorim tu igricu ako ne znam koji je password?Al da ne restartujem taj password.Da kad dodje taj koji je to zakljucao moze da otvori to sa tim passwordom koji je i stavio..Da li to uopste moze?U pitanju je instalacija igrice.. ::
:: ako imas permission probaj u run da ukucas gpedit.msc, pa idi na properties `local security policy`, disable-uj obe opcije pa probaj.. kada zavrsis vrati te dve opcije na enable :: :: :: :: Pitanje :: :: Na nekom kompu je user accaunt control zakljucan,i sad sam ja skinuo neku igricu da igram i kada hocu da je pokrenem otvori mi user accaunt control i treba da kliknem YES ali je pod sifrom...Kako ja da otvorim tu igricu ako ne znam koji je password?Al da ne restartujem taj password.Da kad dodje taj koji je to zakljucao moze da otvori to sa tim passwordom koji je i stavio..Da li to uopste moze?U pitanju je instalacija igrice.. :: ::
:: Nece da mi otvori properties nego izbacuje ovo.. :: http://i45.tinypic.com/2vjuzyw.pn :: I ja kliknem yes i nista se ne desava.. :: :: :: :: ako imas permission probaj u run da ukucas gpedit.msc, pa idi na properties `local security policy`, disable-uj obe opcije pa probaj.. kada zavrsis vrati te dve opcije na enable :: :: :: :: :: :: :: Pitanje :: :: :: Na nekom kompu je user accaunt control zakljucan,i sad sam ja skinuo neku igricu da igram i kada hocu da je pokrenem otvori mi user accaunt control i treba da kliknem YES ali je pod sifrom...Kako ja da otvorim tu igricu ako ne znam koji je password?Al da ne restartujem taj password.Da kad dodje taj koji je to zakljucao moze da otvori to sa tim passwordom koji je i stavio..Da li to uopste moze?U pitanju je instalacija igrice.. :: :: ::
U pitanju je snooker igra,dosao sam na odmor nedelju dana a treniram snooker pa ce mi 7 dana bez njega biti dosadno,zelim samo to da instaliram i da igram u slobodno vreme.. @Markovic ne mogu da otvorim uopste user accaunt control gde god da udjem trazi mi password.Rodjaci kod kojih sam dosao su otisli u inostranstvo i ne mogu da ih dobijem kako bi mi rekli pass,ja znam zbog cega je zakljucano al ne zelim da ga restartujem ili da ga menjam.Postoji li ikakva sanska da se to otvori a da mi ne izbacuje user accaunt controll password ?
probaj da udjes u safemode (kad upalis komp pritiskas F5 pa udjes u advanced pa ides na safe mode, pa kad otvoris nalog uradi ono sto sam ti prvo rekao za grupne police, pa disable sve opcije, pa probaj onda.. ili pokusaj da se ulogujes kao admin mozda nema sifre.. ako ima probaj ovo za gpedit.msc, ako ne uspes jbg nemam vremena sad da ti objasnjavam, nije to bas tako jednostavno
:: U pitanju je snooker igra,dosao sam na odmor nedelju dana a treniram snooker pa ce mi 7 dana bez njega biti dosadno,zelim samo to da instaliram i da igram u slobodno vreme. :: @Markovic ne mogu da otvorim uopste user accaunt control gde god da udjem trazi mi password.Rodjaci kod kojih sam dosao su otisli u inostranstvo i ne mogu da ih dobijem kako bi mi rekli pass,ja znam zbog cega je zakljucano al ne zelim da ga restartujem ili da ga menjam.Postoji li ikakva sanska da se to otvori a da mi ne izbacuje user accaunt controll password ?
Prvo: user account. Drugo: razumi da si logovan kao `korisnik` (guest/user)
11.05.2012. 17:20
status: user broj poruka: 10999
a ne kao `admin`, jer je tako hteo tata (ili onaj ko je instalisao win). Postoje programi koji otkrivaju sifru pod kojom je moguce logovati se kao `administrator`....
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647158. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.