Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
Last 7 download
STRANA 1 OD 1
n0p3zz Last 7 download 06.05.2012. 16:30 T45585

status: user
broj poruka: 17
Video sam kod ortaka da ima Last 7 instaliranu na kompu...Posto je izgubio cd ja sad moram da skidam sa neta da bi je probao..Da li neko od vas slucajno zna sajt gde mogu da skinem? :) Hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ICEsd Re: Last 7 download 06.05.2012. 17:04 #416266

broj poruka: 2158

Ajd zamisli sebe da si neko ko nema pojma ko je tvoj drugar i ti. i procitaj sta si napisao.
Last 7 sta?????? To bi ti bilo prvo pitanje, a onda bi krenule predpostavke sta je pisac hteo da kaze, posto sam pisac nije definisao pitanje....

Google kaze za pojam `LAST 7`:

1. The Last Seven (2010) - http://www.imdb.com/title/tt1274273/

2. Latest Earthquakes in the World - Past 7 days

itd. Nadam se da me nisi pogresno shvatio, al sledeci put kad nesto napises gleda da ga razumeju svi a ne samo ti.

:: Video sam kod ortaka da ima Last 7 instaliranu na kompu...Posto je izgubio cd ja sad moram da skidam sa neta da bi je probao..Da li neko od vas slucajno zna sajt gde mogu da skinem? :) Hvala
::
snacke1984 re: 06.05.2012. 17:10 #416268

broj poruka: 381

Ako je pisac hteo da kaze da je rec o Windows 7 onda je bilo govora pre neki dan u ovoj temi ispod.

http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=45554&forid=23&katid=6
tintafinta vi kao ne znate šta čovek traži 06.05.2012. 20:14 #416293

broj poruka: 12
http://ww.smashits.com/site-top-40-last-7-days.html
xenox tintafinta 06.05.2012. 22:12 #416312

broj poruka: 1402
E stvarno nisam imao ideju da je o tome rec#!#$%^

Asus M4A88T-M, AMD x435 (otkljucan)
1x4GB ddr3 1333, CF SanDisk 4GB, Win XP
WD Green 1TB, 2xSamsung F3 1.5
Frontier DIVA

n0p3zz ICEsd 07.05.2012. 10:01 #416381

Mislio sam da ce ljudi ukapirati na sta mislim,posto postoji Last xp...

Dexter013 @n0p3zz 07.05.2012. 10:18 #416382

broj poruka: 17093
Ne skidaj ta sranja to je neko modifikovao brisao svasta i ubaciovao svasta,
kad tad krece da gadno brljavi zbog poremecenog da kazem generalnog konfiga samog windowsa...

Skini obican suvi win 7, update na sp1
i instaliraj sam sebi program po program sta ti treba.

Ti last i ostala sranaj su za popaljene klince koji se oduseve kad vide da imaju 2000 tema za boju i izgled windwsa.

Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz
Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz
GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13
MBO:AM3+ Asus M5A97
Case:CoolerMasterElite430
PSU:Chieftec 650w a85
CpuCooler:TitanVanesa
Mis: Mx518
Dell 22

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: ICEsd 07.05.2012. 10:19 #416383

broj poruka: 19008
ne znaju svi za Windows LAST - XP/7.. inace ne bih ti preporucio uopste te varijante modifikovanog windowsa sa integrisanim drajverima, programima, update-ovima, pozadinama, tool-ovima i kojekakvih nepotrebnih gluposti kojim se svi odusevljavaju, lepo skines netaknuti windows, instaliras poslednje update-ove, instaliras drajvere koji su potrebni i instaliras koje ti programe zelis...

:: Mislio sam da ce ljudi ukapirati na sta mislim,posto postoji Last xp..
Dexter013 @imarkovic 07.05.2012. 10:49 #416392

Vole ljudi da sljasti da je besno, napucano,
ko pevaljka narodne muzike...

Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz
Dell 22

ICEsd Re: Re: ICEsd 07.05.2012. 13:43 #416409

+1

svki modifikovani win koji sam morao da instaliram poce je da pravi probleme pose 30 dana rada, i onda sam morao opet da se cimam da ga cistim i na kraju se uvek zavrsi instaliranjem cistog (netaknutog) win-a sa ms sajta.

Za last 7 nikad nisam cuo , jel to opet neko pokusao od XP-a da napravi win 7, pa unakazi brzinu XP i svuce na manju od V(gl)iste, ili su poceli da masakriraju win 7.

:: ne znaju svi za Windows LAST - XP/7.. inace ne bih ti preporucio uopste te varijante modifikovanog windowsa sa integrisanim drajverima, programima, update-ovima, pozadinama, tool-ovima i kojekakvih nepotrebnih gluposti kojim se svi odusevljavaju, lepo skines netaknuti windows, instaliras poslednje update-ove, instaliras drajvere koji su potrebni i instaliras koje ti programe zelis..
:: :: Mislio sam da ce ljudi ukapirati na sta mislim,posto postoji Last xp..
:: ::
imarkovic Re: Re: Re: ICEsd 07.05.2012. 13:53 #416412

ja sam se jednom zagrejao za `windows xp integrated` ili slicno, koji kad ga instaliras ima sve drajvere, na bilo kom pc-u ga instaliras i on nadje SVE drajvere, imao je oko 2.5GB, ja instalirao ljudima misleci da ce to da mi olaksa posao i skrati vreme.. medjutim.. windows strahovito baguje posle nekog vremena, ubrzo.. izgleda da je pravljen za firme i za duplo naplacivanje ja naravno nisam mogao tako nego da ponovo peglam stari dobri prazan XP i pravim sebi dupli posao:) otisao je ne u recycle bin nego u bin:)

:: +1
:: svki modifikovani win koji sam morao da instaliram poce je da pravi probleme pose 30 dana rada, i onda sam morao opet da se cimam da ga cistim i na kraju se uvek zavrsi instaliranjem cistog (netaknutog) win-a sa ms sajta
:: Za last 7 nikad nisam cuo , jel to opet neko pokusao od XP-a da napravi win 7, pa unakazi brzinu XP i svuce na manju od V(gl)iste, ili su poceli da masakriraju win 7
:: :: ne znaju svi za Windows LAST - XP/7.. inace ne bih ti preporucio uopste te varijante modifikovanog windowsa sa integrisanim drajverima, programima, update-ovima, pozadinama, tool-ovima i kojekakvih nepotrebnih gluposti kojim se svi odusevljavaju, lepo skines netaknuti windows, instaliras poslednje update-ove, instaliras drajvere koji su potrebni i instaliras koje ti programe zelis..
:: :: :: Mislio sam da ce ljudi ukapirati na sta mislim,posto postoji Last xp..
:: :: ::
Tristram Re: 07.05.2012. 14:06 #416416

broj poruka: 1872
Jasno, ti windowsi u koje je koješta dodavano retko se desi da dobro rade na duže staze, osim toga obično imaju natrpano koješta što mi ne odgovara pa svejedno moram da gubim vreme, čistim đubre i stavljam ono što mi se sviđa.

E sad, windowsi iz kojih je koješta skidano su druga priča, ili prave neviđena sranja ili rade zverski dobro, kako običan, nedirnut windows nikad ne bi mogao, pa ti izvoli ubadaj.

sargonv da, da 07.05.2012. 14:42 #416418

broj poruka: 82

I ja se secam jednog koji je imao iskljucen recycle bin (pored ostalog), a ljudi navikli na to. Pa onda gubim vreme da pravim shorcut, pa se izbrise slucajno,...

Zato samo `cist` win, ali dodavanje-brisanje samo onoga sto ja hocu preko nLite za xp i
RT Se7en Lite za Win7...

imarkovic Re: da, da 07.05.2012. 15:12 #416426

recycle bin moze da se doda iz opcije `customize desktop icons`, a to nije shortcut i ne moze da se obrise.

:: I ja se secam jednog koji je imao iskljucen recycle bin (pored ostalog), a ljudi navikli na to. Pa onda gubim vreme da pravim shorcut, pa se izbrise slucajno,...
:: Zato samo `cist` win, ali dodavanje-brisanje samo onoga sto ja hocu preko nLite za xp i
:: RT Se7en Lite za Win7..
sargonv Re: Re: da, da 07.05.2012. 15:17 #416430

@imarkovic
Ne u Win7 recycle bin,(tu je tako .) ), nego u u Windowsu XP... Probaj ga naci tako u winXP...

:: recycle bin moze da se doda iz opcije `customize desktop icons`, a to nije shortcut i ne moze da se obrise
:: :: I ja se secam jednog koji je imao iskljucen recycle bin (pored ostalog), a ljudi navikli na to. Pa onda gubim vreme da pravim shorcut, pa se izbrise slucajno,...
:: :: Zato samo `cist` win, ali dodavanje-brisanje samo onoga sto ja hocu preko nLite za xp i
:: :: RT Se7en Lite za Win7..
imarkovic Re: Re: Re: da, da 07.05.2012. 15:37 #416437

probaj ti, desni klik na desktop, properties, tab desktop pa ispod imas customize desktop, tu dodas recycle bin i imas recycle bin.. a precica nema istu funkciju kao original ikonica.. kako bin, tako i mycomputer i mydoc i my network places.

:: @imarkovi
:: Ne u Win7 recycle bin,(tu je tako .) ), nego u u Windowsu XP... Probaj ga naci tako u winXP..
:: :: recycle bin moze da se doda iz opcije `customize desktop icons`, a to nije shortcut i ne moze da se obrise
:: :: :: I ja se secam jednog koji je imao iskljucen recycle bin (pored ostalog), a ljudi navikli na to. Pa onda gubim vreme da pravim shorcut, pa se izbrise slucajno,...
:: :: :: Zato samo `cist` win, ali dodavanje-brisanje samo onoga sto ja hocu preko nLite za xp i
:: :: :: RT Se7en Lite za Win7..
sargonv Re: Re: Re: Re: da, da 07.05.2012. 16:01 #416449

Ti mora da imas neki poseban Windows XP (jel sad pises sa njega)? Posto to u mom XP-u (a i u ostalima koje sam instalirao) nema i ne moze tako!
Postoje samo 3 ikone koje `mozes da dodas` na desktop, a to su: My Documents, Mycomputer, My Network Places!

Ja i govorim da ta recycle bin, sto ne moze da se obrise na desktopu u tom windowsu ne postoji, jer ga je neko modifikovao.

:: probaj ti, desni klik na desktop, properties, tab desktop pa ispod imas customize desktop, tu dodas recycle bin i imas recycle bin.. a precica nema istu funkciju kao original ikonica.. kako bin, tako i mycomputer i mydoc i my network places
:: :: @imarkovi
:: :: Ne u Win7 recycle bin,(tu je tako .) ), nego u u Windowsu XP... Probaj ga naci tako u winXP..
:: :: :: recycle bin moze da se doda iz opcije `customize desktop icons`, a to nije shortcut i ne moze da se obrise
:: :: :: ::
:: :: :: :: I ja se secam jednog koji je imao iskljucen recycle bin (pored ostalog), a ljudi navikli na to. Pa onda gubim vreme da pravim shorcut, pa se izbrise slucajno,...
:: :: :: :: Zato samo `cist` win, ali dodavanje-brisanje samo onoga sto ja hocu preko nLite za xp i
:: :: :: :: RT Se7en Lite za Win7..
imarkovic Re: Re: Re: Re: Re: da, da 07.05.2012. 16:08 #416450

ne, ja imam originalni XP professional bez modifikacije na virtuelnoj masini, a taj isti sp3 instaliram svima, a ti nemas to kao opciju jer imas modifikovani XP, nabavi normalan XP i videces da to ima kako sam ti rekao..
A ne znam da li mozda ti koristis HOME xp, mozda je tako u njemu, ne znam jer ga nikad nisam koristio, uvek sam imao iskljucivo professional.

:: Ti mora da imas neki poseban Windows XP (jel sad pises sa njega)? Posto to u mom XP-u (a i u ostalima koje sam instalirao) nema i ne moze tako!
:: Postoje samo 3 ikone koje `mozes da dodas` na desktop, a to su: My Documents, Mycomputer, My Network Places
:: Ja i govorim da ta recycle bin, sto ne moze da se obrise na desktopu u tom windowsu ne postoji, jer ga je neko modifikovao
Tristram Re: Re: Re: Re: Re: da, da 07.05.2012. 16:58 #416458

broj poruka: 1872
Moze i u XP-u lako da se sklanja recycle sa desktopa i vraca, ne secam se da li opcija bese u registru ili kuda drugo.

:: Ja i govorim da ta recycle bin, sto ne moze da se obrise na desktopu u tom windowsu ne postoji, jer ga je neko modifikovao
sargonv Re: 07.05.2012. 18:45 #416489

@imarkovic

Evo nisam bio lenj I POSLUSAO SAM TE (i ne pravim se najpametniji, ako nisam proverio), pa posto imam originalni windows XP Professional SP3 koji je legalan, kupljen i aktiviran kod microsofta! Apsolutno nista nije modifikovano, i na kompu je u firmi !
Evo bas sad sam ga instalirao i NEMA TE OPCIJE za recycle bin !!!
Izgleda da je taj tvoj modifikovan !?

Ako meni ne verujes, uzmi ti lepo taj tvoj `original` i instaliraj na neku masinu pa pogledaj, ali ne na virtuelnu masinu!!! Jer OVDE PRICAS PO SECANJU, a ja direktno gledam! Valjda i ovi koji ovo citaju imaju xp professional sp3, pa ce proveriti kod njih.

Kad nema ikone recycle bin na desktopu u XP-u, ne moze se tako vratiti kako ti mislis i KAZES, vec postoji cela procedura preko regedit-a ili gpedit.msc !

:: ne, ja imam originalni XP professional bez modifikacije na virtuelnoj masini, a taj isti sp3 instaliram svima, a ti nemas to kao opciju jer imas modifikovani XP, nabavi normalan XP i videces da to ima kako sam ti rekao..
:: A ne znam da li mozda ti koristis HOME xp, mozda je tako u njemu, ne znam jer ga nikad nisam koristio, uvek sam imao iskljucivo professional
:: :: Ti mora da imas neki poseban Windows XP (jel sad pises sa njega)? Posto to u mom XP-u (a i u ostalima koje sam instalirao) nema i ne moze tako!
:: :: Postoje samo 3 ikone koje `mozes da dodas` na desktop, a to su: My Documents, Mycomputer, My Network Places
:: :: Ja i govorim da ta recycle bin, sto ne moze da se obrise na desktopu u tom windowsu ne postoji, jer ga je neko modifikovao
Dexter013 E jbg 07.05.2012. 19:02 #416492

Ma sta bre on tebi kevu ?!

Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz
Dell 22

ICEsd re: 07.05.2012. 19:10 #416494

Ma prosto da prostije ne moze da bude:

I accidentally deleted my Recycle Bin, how do I restore it?
Below you will find three methods of restoring your Recycle Bin to your desktop:

Method #1:

Right-click an empty area of your desktop
select Properties
Click the Desktop tab
Click the Customize button
Click Restore Default
Exit all windows and restart your computer

Method #2:

Note: Be sure to make a backup copy of your registry prior to making any changes.

Go to Start>> Run. Type in: regedit [Enter]

Navigate to: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Desktop\NameSpace

Hold the mouse on NameSpace and right-click once. From the resulting menu, select Edit>> New>> Key

Copy and Paste the following Key code (including the brackets):

{645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E}

Press Enter on your keyboard, exit the registry editor and restart your system.

http://www.5starsupport.com/xp-faq/1-24.htm

a moze i ovako:

C:\RECYCLER, but it`s a hidden Protected Operating System folder.

Open My Computer and click on Tools | Folder Options. Then open the View tab. UNCHECK `Hide Protected Operating System Files`. Then open C:\ and you should be able to see C:\RECYCLER.

http://forums.whatthetech.com/index.php?showtopic=25376

n0p3zz re 07.05.2012. 19:42 #416505

Ja sam mislio da probam na jednoj krbulji od kompa koji imam ovde..na njemu je last xp instaliran vec 2 i po godine i radi kao podmazan :)

sargonv Re: re: 07.05.2012. 20:48 #416508

I sad smo utvrdili, da ako ne radi metod 1 (jer je neko modifikovao taj win xp), onda nam ostaju druge metode,...
I gubljenje vremena da se to uradi, to je sve sta sam hteo reci ...

Pozdrav svima

:: Ma prosto da prostije ne moze da bude
:: I accidentally deleted my Recycle Bin, how do I restore it
:: Below you will find three methods of restoring your Recycle Bin to your desktop
:: Method #1
:: Right-click an empty area of your deskto
:: select Propertie
:: Click the Desktop ta
:: Click the Customize butto
:: Click Restore Defaul
:: Exit all windows and restart your compute
:: Method #2
:: Note: Be sure to make a backup copy of your registry prior to making any changes
:: Go to Start>> Run. Type in: regedit [Enter
:: Navigate to: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Desktop\NameSpac
:: Hold the mouse on NameSpace and right-click once. From the resulting menu, select Edit>> New>> Ke
:: Copy and Paste the following Key code (including the brackets)
:: {645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E
:: Press Enter on your keyboard, exit the registry editor and restart your system
:: http://www.5starsupport.com/xp-faq/1-24.ht
:: a moze i ovako
:: C:\RECYCLER, but it`s a hidden Protected Operating System folder
:: Open My Computer and click on Tools | Folder Options. Then open the View tab. UNCHECK `Hide Protected Operating System Files`. Then open C:\ and you should be able to see C:\RECYCLER
:: http://forums.whatthetech.com/index.php?showtopic=2537
imarkovic Re: Re: re: 07.05.2012. 21:43 #416513

u pravu si, izvinjavam se, ne znam sta sam ja to video na poslu na onom xp-u, prevideo sam jbg, sorry na cimanju nije bilo namerno.. NEMA tako klasicno za recycle bin kao mycomp i doc, vec kako kaze ICEsd, restore default.

:: I sad smo utvrdili, da ako ne radi metod 1 (jer je neko modifikovao taj win xp), onda nam ostaju druge metode,..
:: I gubljenje vremena da se to uradi, to je sve sta sam hteo reci ..
:: Pozdrav svim
:: :: Ma prosto da prostije ne moze da bude
:: :: I accidentally deleted my Recycle Bin, how do I restore it
:: :: Below you will find three methods of restoring your Recycle Bin to your desktop
:: :: Method #1
:: :: Right-click an empty area of your deskto
:: :: select Propertie
:: :: Click the Desktop ta
:: :: Click the Customize butto
:: :: Click Restore Defaul
:: :: Exit all windows and restart your compute
:: :: Method #2
:: :: Note: Be sure to make a backup copy of your registry prior to making any changes
:: :: Go to Start>> Run. Type in: regedit [Enter
:: :: Navigate to: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Desktop\NameSpac
:: :: Hold the mouse on NameSpace and right-click once. From the resulting menu, select Edit>> New>> Ke
:: :: Copy and Paste the following Key code (including the brackets)
:: :: {645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E
:: :: Press Enter on your keyboard, exit the registry editor and restart your system
:: :: http://www.5starsupport.com/xp-faq/1-24.ht
:: :: a moze i ovako
:: :: C:\RECYCLER, but it`s a hidden Protected Operating System folder
:: :: Open My Computer and click on Tools | Folder Options. Then open the View tab. UNCHECK `Hide Protected Operating System Files`. Then open C:\ and you should be able to see C:\RECYCLER
:: :: http://forums.whatthetech.com/index.php?showtopic=2537
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647158.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs