Iznenada je poludeo. Nece cak ni da odradi uninstall. U update manageru mi prijavljuje da ima Upgrade za Office i to nece da odradi. Odbija svaku poslusnost. Ideja? Da mu pucam u glavu? http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2122209
Imao sam slican problem. Mora da se kompletno odstrani iz sistema, pa cak mozda i sa nekim od pomocnih programa za deinstaliranje. Ne mogu da se setim cime sam ga ja ocistio sa sitema, ali znam da nije moglo drugacije. Posle toga ponovna instalacija i sve je proradilo kao treba.
Postoji alatka za to, zove se RippOutOffice. Ako imaš zalečenu verziju, ne dozvoli da se upgraduje tj. blokiraj joj firewall-om izlazak na NET, jer proverava legalnost.
Kod izlecenih ofisa 2007/2010 obavezno iskljucivati sve servise...
22.04.2012. 11:54
status: user broj poruka: 10999
i startup unose (One Note itd.) koji, kibajagi ubrzavaju lansiranje programa (a zapravo su tu da njuskaju `a ko si ti, ciji si, sta radis, kuda ides...`)... I, naravno, obavezno iskljuciti `automatic update`.
Nemoj da se cimas oko repair-a samo zbog sugavog m$ofi$a - skini (besplatni) IObit Uninstaller i iskopaj mrtvaka dibidus...Posle toga proveri da li je nesto ostalo od servisa pa ukloni i to (upotrebi i regedit - ubijaj sve sto u oznaci ima ``msoffice`` i ``microsoft office``.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647158. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.