Ljudi problem je sledeci. Na faxu na ne daju predavanja (powerpoint slajdove), gomila pitanja na testu bude sa slajdova nema u knjizi. Slajdove stave na komp na zavodu, na kompu je ubuntu, cim upalim racunar iskace odma da biram koju hocu prezentaciju. Tako je namesteno da ne mogu nista drugo da probam. Ja hocu slajdove da kopiram. Probao sam sa Hirens Boot CD, ali racunari su slabi, neki pentium kecevi, nece da startuje onaj miniXP. Dodje skala do kraja, pokrene pozadinu i nema ikonica ni starta ni nista. Nasao sam neku live verziju windowsa 98, ali on ne prepoznaje nove fleseve, pa nemam mogucnost da presnimim te slajdove na fles. Da li postoji jos neka laka varijanta operativnog sistema za live boot sa cd-a, da ce ga pentium 1 ucitati, a i da ce prepoznati moj fles?
i ja ali ima mnogo, bas mnogo. Jako obiman posao. HDD ne postoji mogucnost da zdipim, sve se prati. I kad sam ovo pokusavao da butujem, gledao sam okolo :S
ne mislim na to. nego boot-ujem ja njega sa cd-a. Ali onda u komp ubodem svoj usb na koji planiram da presnimim predavanja, da li ce prihvatiti taj usb na koji planiram da presnimim podatke?
oće, i meni je to bilo bitno. ima podršku za svašta.
AMD PII 940BE, MUGEN2, LP DK 790GX M2RS, Geil 4*1gb Ultra, MSI HD 6870 Twin Frozr II OC, LG 204WT, HD642JJ, HD103SJ, Optiarc DVD RW AD-7200S, CHIEFTEC BA-01B-B-B , M12II-620Bronze, Blueberry SW-M28... A4TECH X7 G800, glodar X-7
:: ne mislim na to. nego boot-ujem ja njega sa cd-a. Ali onda u komp ubodem svoj usb na koji planiram da presnimim predavanja, da li ce prihvatiti taj usb na koji planiram da presnimim podatke :: :: ::
Za koji racku onda plaćate godišnju školarinu od par hiljada evra, ako vam ni slajdove ne daju? I to elektronske. Za te pare treba da vam odštampaju i uvežu u zlatni povez. Nemoj ništa da butuješ, nego idite kod dekana i prijavite tog idiota od proferora-asistenta. Mora da vam daju slajdove.
probaj jos i puppy linux ili tinyme. stene je moj favorit, treba ti oko 500mhz proc i 128mb rama, kako kazu na netu... valjda je dovoljno blizu onog sto tamo ima.:) http://puppylinux.org/
Probaj regularno da dobiješ slajdove. Ako te ukebaju sa Puppy-jem i USB-om, mogu debelo da te rebnu. Među najblažim kaznama je zabrana polaganja dotičnog ispita u trajanju od 12 meseci.
Skolarina nije par hiljada evra, drzavni je fakultet. Politika katedre je takva, to su nam i na samom pocetku saopstili. Za ovo da ce me uhvatiti nista ne brini, radim oko 1-2 kad se svi spremaju kuci. Ta prosli put sam probavao sa hirens boot jedno pola sata, i niko me nije skontao :D ruff, prvo cu probati ovaj porteus a onda je sledeci puppy i tinyme .)
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647158. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.