Elem imam problem sa Win7,nece da se ugasi kada kliknem na Shutdown. Usai grafiku,ugasi hardove i ploca ostane da vrti. To mi se desavalo i sa drugim plocama,a regularno se gase iz Linuxa. Ne bih da ga rusim sveze je instaliran pa rekoh mozda neko ima ideju kako da mu doakam? http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2122209
Ovo prvo proveri: Control panel>hardware and sound>Power options>edit plan settings> pa kliknes na change advanced plan settings posle klikni na plus ispred power butons and lid i na kraju power button action ...
Valjda je to to...
`Nauka je dosla do zadivljujucih saznanja, ali ja vise volim da sam zadovoljan nego da sam u pravu...`
Onda ne znam.. jednom sam imao ovakav problem kod jednog lika i to je bilo resenje a ovo je onda nesto drugo.. moze da bude i os ili softver u pozadini koji sprecava da se komp ugasi..
Probaj iz safe moda
`Nauka je dosla do zadivljujucih saznanja, ali ja vise volim da sam zadovoljan nego da sam u pravu...`
se i meni desavao s vremena na vreme.smao od sebe nestalo kao i sto je doslo,mozda da nista ti nediras nego sacekas koju nedelju pa vidis sta se desava
Na ploci P5B-e nije hteo da mi se gasi komp vec ostane ukljucen kao u hibernaciji,probaj da cekiras ovo u Device Menager-u pod :Via 1394 OHCI Compliant Host Controller,pa Power Management,cekiras: Allow the computer to turn off this device to save power.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647158. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.