Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
promena jezika na windows 7 starter sp1 sa nemackog na engleski
STRANA 1 OD 1
alesta promena jezika na windows 7 starter sp1 sa nemackog na engleski 31.03.2012. 11:17 T44999

status: user
broj poruka: 4

sistem win 7 starter na nemackom jeziku potrebno prebaciti na engleski jezik
unapred svima hvala na pomoci

P.S. probao program vistalizator kaze da ne moze na ovaj sistem
a update wina ne daje jezike za ovaj win
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
mighty RE 31.03.2012. 11:21 #409631

broj poruka: 1670
Jedine edicije W7 koje imaju mogućnost promene jezika su Ultimate i Enterprise, ostale nemaju.

Nemaš legalnog načina u okviru W7S da promeniš jeziki. Ili da uradiš upgrade ili da reintaliraš Windows. S tim da ako samo reintaliraš Win7 Starter s engleskom verzijom, po MS pravilima više nemaš legalnu licencu.
alesta re:re 31.03.2012. 11:25 #409632

ako sam dobro shvatio licenca koju posedujem nece vaziti ako instaliram svez win 7 S na engleskom jeziku i uradim update

mighty Re 31.03.2012. 11:34 #409634

trebalo bi da licenca važi, tj. trebalo bi da ti se Win aktivira i prolazi update. Drugar je Win7 Home Premium prebacio s nemačkog koji je bio na laptopu na englesku verziju koristeći key sa nalepnice i nema problema s update-ovima.

Samo to nije legalno po MS-u.

Kod nas često imaš promocije od strane MS-a za Win 7 Pro i Office 2010 na srpskom, koje su po 20-30% jeftinije od Engleskih varijanti, ali nije legalno da kupiš tu licencu a intaliraš Win na engleskom s tim ključem. Prolazi on update i sl, ali za firme ako dođe inspekcija nije legalan.
codeus ... 31.03.2012. 11:40 #409635

broj poruka: 4054

sto bi se kazlo ..imas svog yuga sa saobracajnom (sto mu dodje kao nalepnica) .. i dosadi ti tvoj i uzmes komsijin yugo ali nosis svoju saobracajnu - legalno ? ali u Karakashu

stavi koji oces ako je za kucu .. nece niko proveravati

alesta re 31.03.2012. 11:47 #409640

Koliko je nasima ovde legalan ako je kupljen u nemackoj pitanje je .... jos jedno pitanje da li sa instalacionog diska mogu da opalim repair, i da on ubaci english language pack ili su to pusti snovi , ili da trazim neki drugi zaobilazni put pre fresh instalacije jer kao sto je receno sa ovom licencom preostaje mi samo da ucim nemacki sto me iskreno ne zanima

mighty Sve zavisi 31.03.2012. 11:55 #409641

Ako si dobio Win7 Starter DVD prilikom reinstalacije će ti najverovatnije ponuditi izbor nekoliko jezika, pa bi trebalo da tu ima i engleskog (ali nije obavezno, 100 puta sam video diskove koji recimo imaju samo skandinavske jezike i sl).

Ako imaš samo skrivenu particiju na hard disku pa prilikom boot-a pokrećeš factory recovery, tj. reinstall Windows-a, velike su šanse da ti neće dati engleski kao izbor.

Niko ti kući neće proveravati koja ti je nalepnica nalepljena, al ja rekoh da ti napomenem, da znaš.
alesta Re: Sve zavisi 31.03.2012. 12:03 #409644

ma nije problem kuca tu mi je svejedno. mislio sam nesto za office da kombinujem, dvd nije dosao sa mashinom ima neki recovery na D particiji pa cemo ga probati da li daje english, a kako rece kolega mozda ce se yugo voziti i bez saobracajne ko zna sta ce na kraju ispasti hvala na pomoci u svakom slucaju

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647158.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs