Ne diraj to uopšte. Jedino ako ne radi nesto pa ti to ostaje ko zadnja solucaija da nebi radio sistem. Ja sm skoro brcko registre u IE jer nije hteo google da bude podrazumrevani pretrazivac pa sam uradio to da sad 32 bitni ne radi . Uglavnom ne se cackaj s tim :)
CCleaner + RegSeeker ali pazi sta radis, zahvaljujuci tim programima mozes lako da oboris sistem ako ne znas sta radis, ne znam koliko dobro poznajes registry..
Ako ces u CCleaner-u koristiti `Analyze` za CELU registry bazu i windows i onda `CLEAN` onda ti ne bih preporucio ni jedan jedini program u tu svrhu!
:: Koji je program najbolji po vama za ove stvari?? :: Recite vasa iskustva :: :: INTEL I5 2500K & TT FRIO = 4.5 GH :: ASUS P8Z68 DELUXE/GEN :: ASUS GTX 570 DCI :: KINGSTON 2X4GB 1600MHZ HYPERX GREY DDR :: SAMSUNG F1 750GB,F2 1.5T :: TT OVERSEER RX-I & CHIEFTEC CFT 750 :: LOGITECH X-540 & X-FI TITANIU :: DELL U2312HM
Iskreno,mislim da je vecina u iluziji da mora da ima cistac registara,malvera,antivirus i slicno...
Ja do skora nista nisam imao,tj posto mi je antivirus nesto zezao,obrisem ga i milina...
Ne vidim da u masini imas SSD, ali predpostavljam da si cuo za pomenute nacine da se doticni ubrzaju,da se ne pune toliko itd..
MOj savet je da optimizujes racunar,da ne radi NIKAKVO KESIRANJE,nikakvo skladistenje smeca... Moj sistem evo ima skoro godinu dana,bez ikakvih usporenja,bagova i slicnih gluposti koje sam imao ranije ...
ako treba pomoc oko optimizacije,javi,ima ovde dosta onih koji ce ti pomoci.
asus p7p55d-e & intel i7 860/`Gainward` gtx470- referentna cista nvidia :-)/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/ssd patrior 60gb + samsung f4 2tb.
:: Koji je program najbolji po vama za ove stvari?? :: Recite vasa iskustva :: :: INTEL I5 2500K & TT FRIO = 4.5 GH :: ASUS P8Z68 DELUXE/GEN :: ASUS GTX 570 DCI :: KINGSTON 2X4GB 1600MHZ HYPERX GREY DDR :: SAMSUNG F1 750GB,F2 1.5T :: TT OVERSEER RX-I & CHIEFTEC CFT 750 :: LOGITECH X-540 & X-FI TITANIU :: DELL U2312HM
Taj program je sam po sebi prevara,kakav god komp da imas, on ce ti uvek naci 343 000 problema u kompu,i to neki heavy problems,trazice ti sifru ili crack...
Ja sam ranije ko debil to svaki put po paljenju kompa cistio,a sad tek vidim koje je to sranje. SEcam se kako mi se ortak koji se stvarno razume i u hardver i u softver smejao sto malo malo sam palio advanced system care,al niko se pametan nije rodio...
asus p7p55d-e & intel i7 860/`Gainward` gtx470- referentna cista nvidia :-)/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/ssd patrior 60gb + samsung f4 2tb.
Samo ćeš da skembaš nešto. Doduše dobro je imati takav program ako neće neki program da se uninstalira pa ga obrišeš iz registrija, ali kao što rekoše Simon72 i imarkovic, automatsko čišćenje nemoj da koristiš.
Jednom sam tako obrisao ntdetect i još nešto na C particiji i neznajući slupao sistem u 2 minuta.
Probaj i sa Advance Windows Care ili Windows 7 manager gde imas opciju! click cleaner sa time sam odrzavao i xp i sada win 7 64 bit i nema nikakvih problema mozda nisu najbolji ali zavrsavaju posao
Eventualno C(rap) Cleaner posto su oni poceli da ubacuju u program koje repove treba ignorisati i ne pokazati korisnicima da mogu da se obrisu. Tako su sveli na minimum da covek moze nesto da zezne.
Elem ti mozes da obrises 1000 gresaka, ali opet to je samo mali korak u odnosu na `defragmentaciju registra`. To stvarno ubrzava, doduse XP i ranije jer w7 to ne oseti puno jer u odnosu na XP ciji je registar po podizanju sistema oko 12MB, w7 ima oko 30MB pa ga boli uvo.
Za `regularne cistke` - CCleaner. Za ozbiljnije vadjenje korenova...
26.03.2012. 20:34
status: user broj poruka: 10999
JV16 (verzija 2010 dobro radi i na Win7 32/64bit). Oprez - uvek praviti backup redzistrija neposredno pred pocetak aperisanja - to program sam nudi, po default-u).
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647158. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.