Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
Molim za pomoc za instaliranje Win xp
STRANA 1 OD 1
snaroz Molim za pomoc za instaliranje Win xp 12.03.2012. 16:17 T44688

status: user
broj poruka: 4

Imam problem vezano za instaliranje Windows Xp profesional, u pitanju je malo starijia konfiguracija , prilikom instalacije samog windowsa kad pocne da sa ucitavanjem i u plavom ekranu u donjem delu ekrana kad ono mota redom valjda dok sve to ucitava dodje do Volume Managaer i tu zakuca i stane , niti javlja neu gresku niti se iskljucuje niti pisti a nema ni blue screenof death samo jednostavno se zamrzne. Bitna napomena da je hdd Sata 1 i da je povezan preko kartic PCI a ne preko ploce, hdd je ispravan, dvd je ispravan, kartica je ispravna , sam disk instalacioni ispravan, sata kabl ispravan jedino mi malo sumnjiva memorija

Unapred hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: Molim za pomoc za instaliranje Win xp 12.03.2012. 17:39 #405714

broj poruka: 19008
imas hirens boot cd pa preko memtest proveri memoriju

::
:: Imam problem vezano za instaliranje Windows Xp profesional, u pitanju je malo starijia konfiguracija , prilikom instalacije samog windowsa kad pocne da sa ucitavanjem i u plavom ekranu u donjem delu ekrana kad ono mota redom valjda dok sve to ucitava dodje do Volume Managaer i tu zakuca i stane , niti javlja neu gresku niti se iskljucuje niti pisti a nema ni blue screenof death samo jednostavno se zamrzne. Bitna napomena da je hdd Sata 1 i da je povezan preko kartic PCI a ne preko ploce, hdd je ispravan, dvd je ispravan, kartica je ispravna , sam disk instalacioni ispravan, sata kabl ispravan jedino mi malo sumnjiva memorij
::
:: Unapred hvala
Pisko To što leti, lete slova 12.03.2012. 18:18 #405729

broj poruka: 6650
.. organizovana u reči a ove u rečenice. Ove opet, imaju poruku: u slučaju potrebe za instaliranjem DODATNOG drajvera kojim se prepoznaje neki memorijski kontroler, kakva je npr. ta pci kartica, razni raid čipovi, serial-ata čipovi itd., pritisni F6 u datom trenutku instalacijem tj, kad ti zatraži u tom dole tekstu, i, sa FLOPPY diskete instaliraj taj drajver - ako već nije slipstrimovan u instalaciju windowsa xp, što je posebna priča. Bez toga, ne prepoznaje kontroler i sam disk.

Budale veruju u sreću.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647156.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs