Kad se pusti neki film ili bilo sta drugo na youtubetu ili na bilo kom drugom sajtu ne moze da se gleda jer svake sekunde secka i slika i ton probao sam sa svim novim kodecima i dodacima i iskljucivao sam antivirus i opet se ista stvar desava ima li ko kakvo resenje za mene......
Reinstaliraj sistem, nesto se ujebalo. Kod mene prescot na 2.8 ghz sa 1gb rama i 7900gs glatko pusta 360p na youtubu
i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,
al rekoh da ga proverim, elem prastari Duron na 1,2 i 392 rama i 360p radi ko singerica, naravno drlja disk ko lud ali ne secka, mozda samo malo na pocetku, i to sa 90% procesora...to bi trebalo da radi dobro na tvojoj masini
Pogresan zakljucak na osnovu dobrih zapazanja, ne radi se o `brzini` vec o `snazi` procesora. U ovom slucaju, o nedostatku bilo SSE instrukcija bilo APU hardverskog ubrzanja koje imaju novi procesori/APU-i... tako da, naizgled ubogi C-50 AMD ov mobilac, na samo 1Ghz, tera sve to poprilicno opusteno...
Budale veruju u sreću.
:: veruj mi brzina i glatko surfovanje na netu sada ponajvise zavise of brzine rama i cpu-a tako da ti je masina slab :: :: T.S.A.R. Nuclear fire power :: :: My childhood http://www.youtube.com/watch?v=jn0EviOBWp :: :: :: ::
I ja sam odustao na dve starije makine. 1. Intel celeron 1.6 GHz soc. 775 1Gb RAM i integrisana grafa. 2. Intel celeron 2.4Ghz soc. 478 1Gb RAM, GF5200 = secka i ton i slika na bilo kojem videu sa neta. A recimo, Athlon 1.6GHz soc. 462 1Gb RAM i GF4 MX440 radi bez ikakvih problema. Na svim makinama isti WIn, flash player, i vezija Opere. Taj sempron sto imas ne bi trebao da pravi probleme, kod rodjaka isti sa 1Gb rAM i Radeon 9600pro sve leti, nema nikakvog seckanja. Tjub radi odlicno.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647156. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.