Moji prijatelji su nabavili Apple MacBook koji radi na meni nepoznatom OS-u,mislim da je Mackintosh
E sad ja bi hteo da ubacim u njega XP ili 7-cu radi lakseg rada,medjutim ne znam kako da udjem u Bios ( ako ga uopste ima) da podesim boot...a na internetu ne mogu da nadjem specifikacije za taj model
Oznaka modela je: Apple MacBook QDS-BRCM1047
Da li neko zna kako se na isto ulaziu bios,da li je bolje ubaciti XP ili 7,da li ce biti problema sa drajverima
Koji je razlog nabavke MacBook-a ako ces na njemu da koristis Windows...? **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Imaš na mac-u aplikaciju koja se zove Boot Camp Assistant pomoću koje možeš instalirati Windows 7. Samo mi nije jasno kako je to Windows lakši za rad od Mac-a? I +1 @mkukic.
:: Koji je razlog nabavke MacBook-a ako ces na njemu da koristis Windows... :: *************************************************************************************** :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible. :: ::
Nauci OS X, ako hoces mac. MacBook radi najbolje pod njim. Sa sedmicom ili XP-om, nije nista bolji od obicnog laptopa, jedino ako si hteo fenseraj. Bodes oci Mac userima tim potezom, napljuvace te najstrasnije :D :D :D
U meni se bore budala i genije. Plasim se da pametniji ne popusti!
Ma oni su to doneli iz inostranstva,ljudi su stariji,slabo poznaju rad na racunaru,tako da sam mislio da im ubacim srpski XP ili 7 jer te sisteme bolje poznaju,cisto zbog toga
Da sa ja dobio Apple (nisam te srece ) naravno da ne bih nista menjao
Ako slabo poznaju rad na računaru onda će se lakše snaći na Mac-u. Za jezik imaš Hrvatski: System Preferences>Language & Text>Language
:: :: Ma oni su to doneli iz inostranstva,ljudi su stariji,slabo poznaju rad na racunaru,tako da sam mislio da im ubacim srpski XP ili 7 jer te sisteme bolje poznaju,cisto zbog tog :: :: Da sa ja dobio Apple (nisam te srece ) naravno da ne bih nista menja :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647157. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.