1.Trenutno koristim stari HDD WD 80gb sata 8mb za sistemski disk, a imam i WD my book od 500 gb (7k 16mb). Video sam par klipova na Youtube-u kako se vadi HDD iz my book-a, pa me interesuje da li se isplati da zamenim HDD-ove i da mi ovaj od 500gb bude sistemski? Prvenstveno, da li je neka razlika u brzini rada racunara? 2.Ako bih uradio zamenu, onda bih morao i da ponovo instaliram windows... Da li se isplati da umesto Xp-a instaliram 7-icu? Interesuje me ,prvenstveno, zbog igrica i zbog brzine rada racunara... Imam sl. konfu: AMD X2 250 3ghz, 3gb DDR3, Asus 4830 512mb DDR3, Biostar N68S3.... Hvala unapred
naravno da se isplati.. sve ovo sto si naveo se isplati.. licno bih stavio xp opet ali to sam ja, tebi se isplati da zamenis taj matori hard od 80GB sa tim od 500 definitivno, ako nisi kupio preporucio bih ti da stavis u taj book neki 5400rpm hard a postojeci da zamenis sa ovim od 80, ako si vec kupio onda nebitno. dakle zamena sistemskog hard sa 500GB iz wd booka se definitivno isplati, osetices! Naravno instaliras win7 ako zelis.
:: 1.Trenutno koristim stari HDD WD 80gb sata 8mb za sistemski disk, a imam i WD my book od 500 gb (7k 16mb). Video sam par klipova na Youtube-u kako se vadi HDD iz my book-a, pa me interesuje da li se isplati da zamenim HDD-ove i da mi ovaj od 500gb bude sistemski? Prvenstveno, da li je neka razlika u brzini rada racunara :: 2.Ako bih uradio zamenu, onda bih morao i da ponovo instaliram windows... Da li se isplati da umesto Xp-a instaliram 7-icu? Interesuje me ,prvenstveno, zbog igrica i zbog brzine rada racunara... Imam sl. konfu: AMD X2 250 3ghz, 3gb DDR3, Asus 4830 512mb DDR3, Biostar N68S3... :: Hvala unapred
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647157. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.