mozes da instaliras koji god hoces operativni sistem. To sto je 64bit procesor znaci da ima podrsku za vistu a ne da mora da se instalira bas 64bit OS. Instaliraj win 3.1 vidi kako ce da radi
MOgu oba, ali WinXP Pro 64bit nema neku podrskeu za drivere (ima za vece firme), u igrama, programima...stoji da je brzi i stabilniji ali dosta manje stvari radi nego na obicnom. Kakav, bre, DOS ovde svi pominju??? Onaj Free sto dodje uz LapTopove, onda bolje Linux...ili ze zezate medjusobno?
M i G
:: :: Imam jednu dilemu, da li uz ove nove 64-bitne procesore mora da ide i 64-bitni Windows ili može ovaj `obični`?
meni taj novi dos nikada nije radio kako treba, a svi ga hvale imam verziju 2006 i nista ne mogu da pokrenem, non stop crn ekran a svi mi kazu da photoshop bukvalno leti u njemu
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647626. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.