Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
Directx :S
STRANA 1 OD 1
DetlicPera Directx :S 17.02.2012. 14:12 T43304

status: user
broj poruka: 299
Ovako..skinuo pre neki dan igricu..nfs..nisam mogao da je instaliram jel je trazio novi dx..instaliram verziju...nije htelo..verziju 11 nisam mogao da nadjem..sve u svemu nije radla.Sav iznerviran..odem na YT.da pogledam kako da unistaliram dx..pa da vraim na 9-ku :S i tu je nastao problem..
Otisao sam-START-RUN-SERVCES.MSC..i nadjem u softveru dx i obrisem ga ..kao sa klipa..proverim RUN-DXDLAG-da vidim koja mi je verzija dx-a...kad ono pise version not found :S...shvatih da sam obrisao dx.
Kada sam pokusao iz foldera igrice da instaliram dx-9 - izbaci mi ovo-

An internal system error occurred.
Please refer to DXError.log and DirectX.log in your Windows folder to determine problem.

Sada ne znam sta da radim..pa se pitam da li neko moze da mi napise sta treba da uradim da bi povratio dx-9...a da ne obaram sistem.
Nisam neki strucnjak za kompove ...pa ni ne znam koji sam k.... cackao sve ovo :S

Hvala

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: Directx :S 17.02.2012. 14:25 #399585

broj poruka: 19008
prijatelju, moj ti je savet da ti lepo odneses nekom da ti reinstalira ceo windows.

ili skini ovo pa probaj opet da instaliras dx http://filehippo.com/download_directx/download/90ae8f5bd1652097a51c66a550abc588/

:: Ovako..skinuo pre neki dan igricu..nfs..nisam mogao da je instaliram jel je trazio novi dx..instaliram verziju...nije htelo..verziju 11 nisam mogao da nadjem..sve u svemu nije radla.Sav iznerviran..odem na YT.da pogledam kako da unistaliram dx..pa da vraim na 9-ku :S i tu je nastao problem.
:: Otisao sam-START-RUN-SERVCES.MSC..i nadjem u softveru dx i obrisem ga ..kao sa klipa..proverim RUN-DXDLAG-da vidim koja mi je verzija dx-a...kad ono pise version not found :S...shvatih da sam obrisao dx
:: Kada sam pokusao iz foldera igrice da instaliram dx-9 - izbaci mi ovo
::
:: An internal system error occurred
:: Please refer to DXError.log and DirectX.log in your Windows folder to determine problem
:: Sada ne znam sta da radim..pa se pitam da li neko moze da mi napise sta treba da uradim da bi povratio dx-9...a da ne obaram sistem
:: Nisam neki strucnjak za kompove ...pa ni ne znam koji sam k.... cackao sve ovo :
:: Hval
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dexter013 E jbg... 17.02.2012. 14:46 #399590

broj poruka: 17093
Ako ne sredis sa reinstalacijom koju ti je imarkovic dao,
nema druge nego windows da stavis nov.

Inace ako ti karta podzava dx11 imas sa dx11 takodje i dx9
kada startujes igru uglavnom te pita ili biras prilikom startovanja oces li dx9 ili 10 ili 11...

Kao npr ovde - > http://goo.gl/qGKoD

Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz
Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz
GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13
MBO:AM3+ Asus M5A97
Case:CoolerMasterElite430
PSU:Chieftec 650w a85
CpuCooler:TitanVanesa
Mis: Mx518
Dell 22

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
DmasteRNo1 Iz sve te konfuzije 17.02.2012. 15:25 #399606

broj poruka: 6102
došao sam jedino do zaključka da ti negde silno grešiš ili da ti se skenjo win (tj. da si ga skenjo), tako da ti je najpametnije da poslušaš predlog imarkovića, te da ti neko stručan odradi reinstalaciju Wina.

i5 2500K, MSI Z68A-GD65 (G3), HyperX Green 2×4GB DDR3 1600, Samsung F3 500GB + F4EG 2TB, Sapphire HD 6950 1GB, Dell U2412M, Asus Xonar DX, Altec ATP-3, Procase Nitro AX, CFT-650-14CS

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647156.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs