Vec neko vreme win 7 nikako da uradi update. Nece pa nece!! Pronadje da ima novosti ali to je to kada odem na instal on jednostavno stane. Sto je najgore kada odem da prover sta sve ima od predhodno instalirao pise da nisam nikada izvrsio update, a zanm da jesam i da sam do pre dve ndelje to regularno radio.
Intel 2500K 4.5, MSI 67A - GD55, Mushkin 2x4GB cl9 1600mhz, HDD WD 750gb,WD 500gb,1000gb,Gainward GeForce GTX 570 1280MB `Golden Sample`,Sound Blaster titanium, CM RP 1000W, HAF 932, HPZR24W, Logitech 530x, Logitech MX revolution, LG Blu Ray RW, Netgear 1
Desilo mi se to jednom pre par godina mislim na visti il pa možda i na windows 7 , no nije bitno. trazio rešenje danima sve probo što sam znao i što nisam (googlao danima) i nije htelo, a onda uradio sistem.
imao sam jedan smesan problem...nedostatak prostora na c particiji :) proveri...mozda je to mada sumnjam :) Phenom II x 4 955BE...GEMIN II...ASUS M5A97 PRO...SAPPHIRE Vapor-X HD4890...NZXT Lexa S...2X4GB Kingston...BENQ G2220HDA http://imageshack.us/photo/my-imag
mozda je to zato sto sam ssd podesio pa iskljucio neke opcio u windowsu da ne proverava hard diskove, da ne upisuje restore i tako neke stvari. Nije ni bitno. Meni win radi super, ako mi nesto dodatno treba skinem i instaliram. Nego sam se zacudio zasto nece. Pre mi se desavalo da nije hteo sat sam da podesi.
Intel 2500K 4.5, MSI 67A - GD55, Mushkin 2x4GB cl9 1600mhz, HDD WD 750gb,WD 500gb,1000gb,Gainward GeForce GTX 570 1280MB `Golden Sample`,Sound Blaster titanium, CM RP 1000W, HAF 932, HPZR24W, Logitech 530x, Logitech MX revolution, LG Blu Ray RW, Netgear 1
Ma ok sve to al nesto se tu iskvarilo. Ne prikazuje ni ja de apdejtovao bilo šta. E tad nastaje problem u glavi. Zašto nece da radi. I onda se tim opterecujem sve vreme. Zato sam i uradio sistem jer da nisam još uvek bi svakog dana tražio rešenje. :)
Windugme+R Services.msc Listaj tamo dole pri dnu Windows update desni klik properties General tab > Start up type: Manual (ili Disabled), Stop Recovery tab> First failure. Second failure. Third failure : Take No Action Ok Close Smile
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647156. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.