...task category 63.... Kada pokrenem 3D mark 2011 računar se restartuje sa porukom o gore navedenoj grešci. Mem test je prošao bez problema. Konfiguracija: Asus M4 A890 GTD Phenom II 955BE 4x2Gb Kingston HyperX 1600 CL9 Asus 6850 TT 775W SamsungF3 1Tb OS je Windows 7 64. Da li je problem hardverski ili softverski? Da li bi SP1 rešio problem? Nijedna komponenta nije overklokovana. Hvala na pomoći.
Zna da se desava i ako su ukljucene power saving opcje u biosu a hoce i zbog power managementa win-a. Pokusaj sa SP1 a pokusaj i sa gasenjem opcija za ustedu energije u bios-u
U meni se bore budala i genije. Plasim se da pametniji ne popusti!
Instalirao sam SP1 i 3D mark 2011 radi na administratorskom nalogu. Kao obican user sam osudjen da gledam restart i da se nerviram. Da li je na administratorskom nalogu moglo i pre SP1 da se startuje 3D mark, ne znam? Kada budem kod kuce poslusacu Pantu i javicu da li imam i dalje BSDOV-e. Pozdrav
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647156. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.