Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
OS
STRANA 1 OD 1
MACHINE OS 08.02.2012. 19:50 T43119

status: user
broj poruka: 5709
Ima li neko od vas link za (corporate ili OEM) preactivated ali untouched verzije WinXP x86 with SP3 (po mogucstvu MCE verzija) i Win7 x64 Enterprise SP1? Znaci, namenje za masine koje imaju grupne licence tipa GGK/GGW? Bitno je da nisu dirani i da se ne registruju nakon instalacije ili u najgorem slucaju da se ubace brojevi sa sticker-a, da moze da se preinstalira Office Starter 2010, Security Essentials, XP mode...da se OS vidi kao Genuine.

Unapred zahvalan
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Seerauber re: 08.02.2012. 21:56 #397464

broj poruka: 947

http://goo.gl/cbIsn

MACHINE Re: re: 09.02.2012. 08:24 #397537

Hvala. Sad sam bacio na skidanje

P.S. ovi XPovi nisu unattended, tj. nisu preinstalled pa traze keyeve

::
:: http://goo.gl/cbIs
BassivitY Jel bi ti odgovarao enterprise 09.02.2012. 10:42 #397563

broj poruka: 911
sa integrisanim decembarskim apdejtom?

Evo vidim sad na ipt taj lik koji je postavio taj sistem inace svakog meseca `izbacuje` enterprise sa mesecnim updejtima. Nije aktiviran niti pise bilo sta o aktivaciji, znaci samo updejti...

Ako odgovara pusticu ti torrent na mail.

inace release je Microsoft Windows 7 Enterprise x64 SP1 Integrated December 2011-BIE
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
CARPE DIEM

imarkovic Re: Re: re: 09.02.2012. 10:46 #397565

broj poruka: 19008
serials.ws

:: Hvala. Sad sam bacio na skidanj
:: P.S. ovi XPovi nisu unattended, tj. nisu preinstalled pa traze keyev
:: ::
:: :: http://goo.gl/cbIs
MACHINE Nije problem u keyevima 09.02.2012. 11:54 #397573

nego mi trebaju oni koji su preisntalirani. Ja imam legalnu kopiju za nekoliko klijenata i tu mi ne trazi key, ali je to Win7 bez SP1. Isto mi tako treba sa SP1 i WinXP koji ima SP3 ali da je vec aktiviran, da se ne unosi serial niti crackuje a da je oficijelna kopija

imarkovic Re: Nije problem u keyevima 09.02.2012. 12:42 #397582

Treba ti legalan XP koji je vec aktiviran kako bi ga instalirao legalno da te ne pita uopste za serial? pa kako je to moguce? mislim da to nije izvodljivo, ne moze bez mucke:)

:: nego mi trebaju oni koji su preisntalirani. Ja imam legalnu kopiju za nekoliko klijenata i tu mi ne trazi key, ali je to Win7 bez SP1. Isto mi tako treba sa SP1 i WinXP koji ima SP3 ali da je vec aktiviran, da se ne unosi serial niti crackuje a da je oficijelna kopij
MACHINE Re: Re: Nije problem u keyevima 09.02.2012. 14:34 #397610

Imam Win7 tako, sa grupnom licencom za vise klijenata. Seer sto je poslao Win7 SP1 je takav, preinstalled i on radi :) jos samo da nadjem XP SP3 takav

:: Treba ti legalan XP koji je vec aktiviran kako bi ga instalirao legalno da te ne pita uopste za serial? pa kako je to moguce? mislim da to nije izvodljivo, ne moze bez mucke:
:: :: nego mi trebaju oni koji su preisntalirani. Ja imam legalnu kopiju za nekoliko klijenata i tu mi ne trazi key, ali je to Win7 bez SP1. Isto mi tako treba sa SP1 i WinXP koji ima SP3 ali da je vec aktiviran, da se ne unosi serial niti crackuje a da je oficijelna kopij
imarkovic Re: Re: Re: Nije problem u keyevima 09.02.2012. 14:43 #397616

ma nemoguce, kako to, ok licenca za vise klijenata ali opet i nju moras da ubacis, zar ne? mozda te nisam skontao, sta ti znaci `preinstalled`? mozda je on to tako napravio pa ti tako poslao..? sto ne uradis i ti tako?

:: Imam Win7 tako, sa grupnom licencom za vise klijenata. Seer sto je poslao Win7 SP1 je takav, preinstalled i on radi :) jos samo da nadjem XP SP3 taka
:: :: Treba ti legalan XP koji je vec aktiviran kako bi ga instalirao legalno da te ne pita uopste za serial? pa kako je to moguce? mislim da to nije izvodljivo, ne moze bez mucke:
:: :: :: nego mi trebaju oni koji su preisntalirani. Ja imam legalnu kopiju za nekoliko klijenata i tu mi ne trazi key, ali je to Win7 bez SP1. Isto mi tako treba sa SP1 i WinXP koji ima SP3 ali da je vec aktiviran, da se ne unosi serial niti crackuje a da je oficijelna kopij
:: :: ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647157.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs