imam ovaj problem iz naslova, znaci, ne mogu da instaliram ni jedan program, kad krene instalacija izbaci gresku exe fajla..
predpostavljam da je neki virus u racunaru, pokusavao sam da instaliram total commander na usb flesh i da pokusam da pronadjem virus, jer kad usb flash ubacim u drugi racunar odmah pronadje autorun.ini.
ali ne mogu ni ovako da pronadjem da ga obrisem,.. sta mi vi predlazete da uradim..?
Formatiraj sve particije i instaliraj svež windows. Pokupi sa neta fre aviru ili avg ili... i prečešljaj te fleš diskove koje imaš, sve do jednog. Onda instaliraj .exe fajlova koliko wolesh. Sve drugo, trajaće duže.
ma nismo se razumeli, hteo sam sa total commande-rom da pronadjem skrivene fajlove a tu bi bio sigurno taj fajl pa da ga pobrisem...
da li nema ni jedne druge mogucnosti, nego da brisem sistem, to je na laptopu a stariji je neki los mu je citac pa mozda nece moci instalirati drugi sistem tj da pokupi fajlove..?
Ili skines Malwarebytes Anti-Malware, updateujes i precesljas celu makinu. Alternativno, Avira ili Kaspersku Rescue Boot Disc. Time sto ces pronaci skrivene fajlove se verovatno neces ratosiljati bede.
U meni se bore budala i genije. Plasim se da pametniji ne popusti!
probleme sam imao, kada mi je ram bio ostecen. Svaki 10 pgm se instalirao kako treba, a i ovi koji su bili na racunaru instalirani, nisu hteli da se pokrecu. Tako da je mozda i kod tebe isti problem.
ASUS M5A99X EVO Phenom II X6 1605T Kingston HyperX 2x4GB @1600MHz GTX 460 768MB CM GX550
Ne verujem da ces total comanderom naci fajl da ga izbrises pa da komp bude ko nov. Imao sam slican problem i pokusao da resim na taj nacin i nisam uspeo. Probaj ciscenje antivirusom, a ako to ne prodje formatiraj.
Preimenuj ga u bilo koji dugi naziv, recimo ubigovno.exe Prebaci ga na fles Pokreni safe mode Iskopiraj ubigovno.exe na desktop Pokreni fajl i prati instrukcije.
da sam imao slicne probleme, a ne da ti je to sigurno problem. Pokusaj da reinstaliras sistem, zar ti to nije bilo najlakse? Veruj mi da se drka neko 1h. sa tim i da ne uspe da resi to bi uradilo 90% nas ovde (mislim na reinstalaciju sistema)
ASUS M5A99X EVO Phenom II X6 1605T Kingston HyperX 2x4GB @1600MHz GTX 460 768MB CM GX550
pisao sam sto puta kak oda se obrise i sta bi trebalo sve da se obrise, pa sada necu opet to da radim :) ukratko>format c(na nek inacin), pa kad se instalira windows, da se snimi antivirus, pa onda da se rucno brisu virus fajlovi sa d: i ostalih particija ne-sistemskih, antivirus ce obrisati nesto ali ce nesto i da ostane, xp ima problem sto dopusta svu gamad da prodje i zarazi sve, naaze se virusi obicno, na klot c: d: itd.... onda u system volume information, nekad i u recycle folderu, a na sistemskoj particiji zaraze registry, a nekad i svugde drugde.......
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647156. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.