Ja skinuo probao i nece sistem da se digne evo sad radim windows fix sa diskom za instalaciju i oet nista nece f8 da prihvati nikako :( sta da radim
AMD 965 X4 3.8 Ghz Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power HD 6870 Sappiher LC Power Arkangel 850 W Samsung SyncMaster P2470
system restore i moli se bogu da ti nije iskljucen (ako si sjebo explorer.exe samo ga iskopiras sa necijeg istog operatignog sistema u tvoj folder windows) lepo kazem da ne koristite te glupave bagovite teme od drugih OS-ova koji su kreirani od nesertifikovanih ljudi ali NE
:: Ja skinuo probao i nece sistem da se digne evo sad radim windows fix sa diskom za instalaciju i oet nista nece f8 da prihvati nikako :( sta da radim :: :: :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Gh :: Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H :: 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Powe :: HD 6870 Sappiher :: LC Power Arkangel 850 W :: Samsung SyncMaster P247 :: :: ::
Idi bre jedva sam se izvukao..Nije hteo f8 pa sam citao (na laptopu) i naso da gurnem disk medjutim ja uradio restore sistem umesto startup :) I evo sad radi ko sat.Molio bi sledeci put da se provere stvari pre nego sto se preporuce..I da upravu si imarkovic ali ispitni mi je rok pa rokam de treba i netreba :( hvala joos jeddnoomm AMD 965 X4 3.8 Ghz Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power HD 6870 Sappiher LC Power Arkangel 850 W Samsung SyncMaster P2470
Pisao sam o tom packu da ga koristim vec duze vreme, i stestra i ja. Nikakvih problema nema! Ako nece da butuje sistem, to je zato sto ste stavili da se instalira apple boot screen. Udjite u safe mod, izbrisite i kraj. Pise na deviant art-u u komentarima, samo malo procitajte. Pack je odlican! **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Ko bi da se zajebava s temama ima jednu dobru alatku CustoPack Tools. Pomoću njega možeš ad promeniš dosta elemenata u sistemu i to samo ono što ti hoćeš, postoje pakovi da se skinu ali ne moraš ni da ubaciš kompletan, možeš da štikliraš samo visual style, samo rocketdock temu, samo logon screen, ikone ili kursore što te sve lepo pita u elegantno napravljenom interfejsu kad ideš apply na temu. Takođe, možeš i na postojeći izgled windowsa da staviš bilo koji deo bilo koje teme koju si ubacio u program.
Veoma inteligentno i elegantno urađeno, uticaj na rad sistema = 0, i što je najlepše džabe je.
fala puno tristame, probacu, dobro bi mi doslo za dosade bozje koje me dave sa djindjuvama u windows-u, ovo vec deluje serious
:: Ko bi da se zajebava s temama ima jednu dobru alatku CustoPack Tools. Pomoću njega možeš ad promeniš dosta elemenata u sistemu i to samo ono što ti hoćeš, postoje pakovi da se skinu ali ne moraš ni da ubaciš kompletan, možeš da štikliraš samo visual style, samo rocketdock temu, samo logon screen, ikone ili kursore što te sve lepo pita u elegantno napravljenom interfejsu kad ideš apply na temu. Takođe, možeš i na postojeći izgled windowsa da staviš bilo koji deo bilo koje teme koju si ubacio u program. :: :: Veoma inteligentno i elegantno urađeno, uticaj na rad sistema = 0, i što je najlepše džabe je :: :: ::
Naravno, veoma lepa stvarčica, sve te pita i ne radi ništa sumnjivo. Ne bi mrtav stavio neki tamo pack od 300mb gde samo pokreneš exe a onda on radi ko zna šta po mom brižljivo upicanjenom sistemu.
A ima i wizard da napraviš svoj pack from scratch ako imaš elemente koje bi da ukomponuješ zajedno.
:: fala puno tristame, probacu, dobro bi mi doslo za dosade bozje koje me dave sa djindjuvama u windows-u, ovo vec deluje seriou :: :: ::
Koristio sam i taj CustoPack Tools! Veoma je dobar! Ima Mac OS X Lion thema za njega! **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
@Dejzan: nije ti kriv Seerauber - ne moze se `sve proveriti pre nego
26.01.2012. 16:56
status: user broj poruka: 10999
sto se preporuci`, zato sto obilje programa ima i obilje mogucnosti, pa je njihova `provera` dug i mukotrpan posao. Ali, slatke su to muke - na NAMA je da se mucimo (a niko nas na to ne TERA). Osim toga, u zavisnosti od konkretne soft/hard konfiguracije, neki problemi koji se na jednom kompu javljaju mogu na drugom u potpunosti da izostanu... Aplikacije kao sto je ova, koristimo iskljucivo na nas SOPSTVENI rizik.
@Tristram: Hvala za obavestenje o CustoPack-u! Do sada sam (za XP-a) koristio neki VistaGUI_Pack. Ovo je mnogo, mnogo bolje - mozda cu ga probati i na sedmici...
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647157. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.