Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
Potreban Windows 7 DVD Ram Edition
STRANA 1 OD 1
operator Potreban Windows 7 DVD Ram Edition 20.01.2012. 15:44 T42700

status: user
broj poruka: 4266
Potreban Win7 DVD RAM boot disc(2.93 GB) , koji smjesta cijeli win7 u RAM sa drajverima, ali da radi pod win7 64-bit, kako bih spasio podatke sa jednog HDD-a. Treba mi za documents and settings.
Nemam vremena da pustim masinu da generira serijski za pristup document and settings(trajace 10 sati).
Ima li neko?
Ili bar win7 CD bootable verzija koja se ucitava direktno u RAM, pa da kasnije instaliram drajvere za graficku, zvucnu, mreznu itd, pa da provjerim sistem pod win7, kako radi, ali bez uticaja HDD-a i kontrolera.

NEispravan mi je disk koji sam napravio prije 2 godine, a sad mi treba ko lebac.
Necu valjda opet da pitam Raica za pomoc :)
Da radi Megaupload, skinuo bih sa njega, jer samo samo tamo upload-ovao. :(
operator
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Srdjanc Nisam te najbolje razumeo, 20.01.2012. 16:30 #392368

broj poruka: 3106

ali sam razumeo da si u problemu i da skripi vreme. Elem ako imas spremljen iso od windowsa 64, onda je trecina resena. Pogledaj ovo, koristi USB flash mislim da ce ti pomoci

http://www.vikitech.com/8098/create-windows-7-live-cd

winbuilder download,

http://download1us.softpedia.com/dl/984585a916c5d7c706118f03bfb422eb/4f1989fd/100081767/software/system/WinBuilder.exe

Sad cu da probam preko toga kako bi video da li ima neke greske i zaobilaznice (a i dosadno mi je) pa ako ti bude od pomoci
operator re 20.01.2012. 17:23 #392394

Koristio bih USB, kad bih imao pristup USB portovima :D
NE mogu zaobici 2 sifre, da bih prisao USB portovima, tako da to otpada.
Treba mi instant resenje, jer nemam gdje da to napravim, posto sam na terenu.
operator

Srdjanc Eh prc 20.01.2012. 17:27 #392397

znaci mora kopanje. Ajde cu da probam da nadjem nesto ali nemoj da se zalis ako je na torrentu.

operator re 20.01.2012. 17:30 #392398

Torent ovdje skida 1.2 MB/s, tako da nije greda :D.
Nasao 4 kom., ali ni jedan nema direct access admin support u instalaciji + nijedan nema generator sifri za Win7 64-bit
operator

Srdjanc vidi mail 20.01.2012. 17:37 #392401

mada spor je kao da ga ja uplodujem, ovo nema sanse da se nadje za ovo vreme.
operator re 20.01.2012. 17:41 #392403

To nije to, niti ima ijedan alat, sto mi treba. Ovo je djete pravilo.
Hvala sto si se potrudio da mi pomognes.
Ide ovo za BG, nema druge.
operator

gosha70 mozda ovo? 20.01.2012. 19:44 #392421

broj poruka: 192
Active@ Boot Disk - imas ga na torrentima

imarkovic Re: Potreban Windows 7 DVD Ram Edition 20.01.2012. 21:50 #392445

broj poruka: 19008
ne bih ti ja to preporucio veruj mi, ne savetujem ti da koristis taj windows jer je BAGOVIT, znam, sad ces reci `ma koristim ja to vec 2godine` al nema veze znam sta pricam.. bolje, mnogo bolje ti je da instaliras regularan windows i uz njega paket SVIH drajvera za Win7, mount-install to je to.

:: Potreban Win7 DVD RAM boot disc(2.93 GB) , koji smjesta cijeli win7 u RAM sa drajverima, ali da radi pod win7 64-bit, kako bih spasio podatke sa jednog HDD-a. Treba mi za documents and settings
:: Nemam vremena da pustim masinu da generira serijski za pristup document and settings(trajace 10 sati)
:: Ima li neko
:: Ili bar win7 CD bootable verzija koja se ucitava direktno u RAM, pa da kasnije instaliram drajvere za graficku, zvucnu, mreznu itd, pa da provjerim sistem pod win7, kako radi, ali bez uticaja HDD-a i kontrolera
::
:: NEispravan mi je disk koji sam napravio prije 2 godine, a sad mi treba ko lebac
:: Necu valjda opet da pitam Raica za pomoc :
:: Da radi Megaupload, skinuo bih sa njega, jer samo samo tamo upload-ovao. :
:: operator
operator re 21.01.2012. 05:45 #392521

@imarkovic
Pravio sam i Bootable diskove win98, samo za administraciju, a ti mi, molim te, reci, kako za 5-10 minutra da resim problem zsa kojim, kada se sretnu bilo gde u svijetu, cupaju kosu?
Ima prvo BIOS protection pass, pa user criptic key pas preko usb key-a doc-a, pa user password.
To sto sam napravio je jedini meni poznat nacin da se dodje do sistemskih podataka za 5-10 minuta sa skremblerom/deskremblerom, ada radi sa 256-bitnim kljucevima, koji sam napravio prije 3 i po godine za Vistu, a funkcionise i pod win7 64-bitnim sistemima.
Dekriptira cak i graficke simbole.
Jedino ovo parce softvera moze da pridje i skremblovanim podacima, bez da razbija kljuc i pravi problema zbog razbijanja dekoder skremblera, ako me razumijes o cemu pricam.
A da ne govorimo, kakvo je sr.nje napravio criptic key pod win7 64-bitnim sistemom. jeste ATMP 128-bitni sa varijacijama svakog 6-tog simobola, ali se na danasnjim sistemima to rijesava za 5 minuta, a nekada i za pola sata, a sa bilo kojim drugim alatom sam sjedio bukvalno po 5-20 sati, dok to nisam rijesio. Masina se sada instalira. Sreca pa sam imao rezervu ovdje u BG, inace bih najebao.
Masina mora biti gotova za 45 minuta, jer se banka otvara u 7 sati.
Inace, da je lako, onda bi svaki mulac, mogao da radi moj posao.
A kako bih ja zaradio?
Inace, ovih 150e su najsladje pare koje zaradim za par sati(50e/satu) :)
Samo da ima vise posla te vrste.
Otkako su hrvatske i slovenacke firme preuzele posao u Srbiji, za nas, sa ovih prostora, nije ostalo puno posla.
Meni plate 150e na crno, dok da bi hrvatska ili slovenacka firma to uradile, pozovu ih, pa plate po 500e po dolasku, pa radni sat 100e, umjesto da to rade ljudi iz Srbije, pa makar bili Albanci, Hrvati, Madjari, Rumuni, ma i crni cigani, samo da su iz Srbije. A ne da hrvatske firme zaradjuju na nama, a nama plate 20e po danu :(

KAd ucita win7 u ram(3min) pita te za izbor ploce, pa network/gpu/cpu/kontrolerATA/SATA/SCOM/SCSI,pa audio itd. To traje 2 min i onda ides na generatore pristupa svim nivoima sifri sa back door/front access/user access/frontal atack alatima+ doc ubr generator simulatore drajvera da bi prisao podacima.
Ti u RAM-u simuliras masinu, koju kasnije koristis kao primarnu admin masinu za pristup.
E za to sluzi onaj disk :D
Mozda malo opsirno, ali nisam znao kako da objasnim.
E, da ima 4 sifre.
Prva je za HDD aktivaciju, bez koje nema pristupa ostalim.
Ta prva je najjebenija i ako se nema, nekad pristup podacima nije moguc, pa i do 7 dana(ima 386 znakova u nizu), pa ti gledaj da li ce mi pasti na pamet da ne nosim 2 diska sa sobom drugi put.
operator

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647156.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs