Ako neko ima slican problem ili iskustva sa resavanjem ovakvog problema,bio bih zahvalan za pomoc. Radi se o tome da svaki put kad startujem racunar,ne startuje mi i control center,ranije mi se startovao pri podizanju sistema i naravno ucitavao vece radne taktove jer mi je grafika klokovana,sad kad hocu da radi na zadatim klokovima moram na desni klik pa da upalim control center i tek po njegovom ukljucivanju- ucitavaju se radni taktovi i kasnije kad ga ugasim oni ostaju a control centar tek tad ostane da radi u taskbaru,dotad ga nema u taskabaru. Kako da namestim da mi control centar startuje sa podizanjem sistema,kako ga ne bih svaki put startovao manuelno nakon paljenja kompa,kada zelim da mi je graficka klokovana stalno. Malo je glup problem,pogotovo sto sam siguran da mi je ovo ranije normalno radilo,nisam primetio sa kojom promenom drivera mi se javio ovaj problem,sad su mi u racunaru ovi poslednji 11.12 Takodje mi u control centru pod PREFERENCES stoji cekirana opcija Enable System Tray menu,sto bi trebalo da pokrene control center pri podizanju sistema.
Hvala Srdjanac,donekle je resilo problem,odnosno startuje se control center prilikom paljenja kompa,ali ga moram ugasiti jer se javi na desktopu,ako imas neku soluciju da startuje minimizirano,kao sto je bilo ranije,jer se cesto desi da klinac pali komp pa se plasim da nesto ne sjebe u control centru kad se pojavi pri paljenju. Postoji li mogucnost da se u msconfigu namesti da startuje u teskbaru a ne na desktopu?
:: Uzmi shortcut iz desktopa i stisni copy :: :: Stisni Start>All programs i otvori folder Startup i u tom folderu stisni paste :: :: ::
VELIKO HVALA Mixx Upravo tako,zamenio sam njesra,stavio u catalistu sve na default,podesio sve u MSI aft.. Sad sve sljaka bas onako kako treba,meni to uopste nije palo na pamet jer mi ovo sra.... radilo poso dok nije pocelo da zajebava.
sad pokreni ponovo instalaciju drajvera i odcekiraj CCC (i sve ostalo sto ti ne treba) da ti ne pravi konflikt. desavalo mi se da kad mi rade istovremeno ccc i afterburner da grafika nece da obori taktove kad je u 2D (power save)
To cu prilikom naredne reinstalacije,mrzi me sad sa tim da se zezam,u svakom slucaju sam proverio i sve radi kako treba,obara taktove i podize prema potrebi,jedino nisam vido dal fan radi kako treba jer je na auto u MSI aft. A ccc mi se ne pokrece prilikom startovanja vec samo MSI,naravno minimizovano i neprimetno kao sto i treba da bude,tako da sada samo MSI radi posao,ne sumnjam da ce raditi posao kako valja,kasnije cu probati neku igricu da testiram dal je sve ok. U svakom slucaju,hvala ti jos jednom,ja bi lupao glavu oko ccc i guglao,naravno i izgubio silno vreme a resenje mi pred nosom :)
:: sad pokreni ponovo instalaciju drajvera i odcekiraj CCC (i sve ostalo sto ti ne treba) da ti ne pravi konflikt. desavalo mi se da kad mi rade istovremeno ccc i afterburner da grafika nece da obori taktove kad je u 2D (power save :: :: __________________________________________________ :: http://img810.imageshack.us/f/useyourcpu.jpg :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647156. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.