Inst sam novi win i kada sam doso kuci start se nije ni video.podesio sam ekran da se start vidi ali sada se ne vidi gornji deo desktopa. do sada nisam video ovako nesto? :D
reinstal sam drajver graficke i sada kad startujem win sve se ukoci.uso sam preko safe moda i zacudio sam se.Naime sve je bilo ok sa desktopom. Sta je ovo ja ne znam?
A da das neku informaciju? Tipa koji monitor, graficka.. Ne moze neko da gleda u pasulj sta imas
LG 42LD420 Phenom II x6 1055t Gigabyte 970A-UD3 G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper SSD 120GB SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT
:: reinstal sam drajver graficke i sada kad startujem win sve se ukoci.uso sam preko safe moda i zacudio sam se.Naime sve je bilo ok sa desktopom. Sta je ovo ja ne znam :: :: ::
Vidi na monitoru da nemas neku zoom opciju, pa onda pogledaj u podesavanjima za kartu isto to, scaling opcija, ne znam da li to ima na starijim kartama. A isto tako vidi da nisi stavio neku rezoluciju koju monitor ne podrzava, smanji na jednu ispod i vidi da li se sve vidi
LG 42LD420 Phenom II x6 1055t Gigabyte 970A-UD3 G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper SSD 120GB SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT
:: :: graficka je radeon x1300 series(valjda),monitor samsung syncmaster 740 :: jel dovoljno il treba jos?
Posto ti je monitor vezan preko standardnog vga kabla(nema dvi), klikni na `AUTO` na monitoru i to bi trebalo da ti resi problem sa slikom. Rezolucija bi trebala da ti bude 1280x1024. https://sites.google.com/site/qualitymod
Najjednostavnije da turis drugi monitor na tvoj komp + tvoj monitor da probas na drugom kompu , skokni do komsije devojke ,drugara, decka ko ti je vec blizu.
Tako otklanjas barem konkretnu neispravnost monitora 100%
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647156. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.