Instalirao win 7 sp1, na laptopu mi normalno radi, na desku mi radi, ali prikazuje da moze da koristi 2.94 Gb memorije od 4 Gb koliko vidi, a uz to ne mogu da kreiram homegroup izmedju njih, do sada je sve normalno radilo, sada mi trazi da ukljucim IPv6, koji je ukljucen alli ko zna koji mu je moj. Ima li ko ideju sta da radim osim reinstala?
Da, instalirao sam x64, a za mrezu, problem mi je sto kada unesem onu sifru za homegroup, on mi izbaci gore navedeno da moram da ukljucim IPv6, koji je ukljucen
Nemam integrisanu grafiku, radilo je sve normalno pre, sada zajebava, evo uradio ram reinstal, ali i dalje pokazuje da ima 4 gb, a dostupno 2.94, instalirao sam drugu verziju win 7x64, obe su pre pokazivale 4 gb, sada ne.... sad cu da vidim u biosu da li ima nesto, ako nekome nesta pada na pamet neka vice
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647156. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.