Instalirao sam Vistu na D disk, na C disku je bio XP.To je radilo bez problema .Reinstalirao sam Xp a na D disku su ostali neki repovi od Viste koje sada nemogu da obrisem.Zna li neko kako da ih obrisem.Peobao samu Safe modu i nemoze.Postojili neki nacin ili program. Unapred hvala.
:: Instalirao sam Vistu na D disk, na C disku je bio XP.To je radilo bez problema .Reinstalirao sam Xp a na D disku su ostali neki repovi od Viste koje sada nemogu da obrisem.Zna li neko kako da ih obrisem.Peobao samu Safe modu i nemoze.Postojili neki nacin ili program. Unapred hvala
Sta su ti to `repovi Viste` majke ti??? Pokusaj da budes malo pismeniji.
Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci !!!
100% resenje (moja preporuka). Bolje to nego zajebancija oko starih sys fajlova koje verovatno neces dovesti u red i nikada ti win nece raditi brze i bolje od sveze instalacije
:: 100% resenje (moja preporuka). Bolje to nego zajebancija oko starih sys fajlova koje verovatno neces dovesti u red i nikada ti win nece raditi brze i bolje od sveze instalacij :: :: ::
Samo da dodam da ni brisanje partricije (ali samo sistemske, aktivne i naravno ako si tome vican) nebi bilo lose. Onda si siguran da si sve satro u korenu.
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647111. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.