Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
mala pomoc
STRANA 1 OD 1
co72 mala pomoc 20.12.2011. 18:14 T42123

status: user
broj poruka: 153

Da li neko moze ako zna da me uputi na neki sajt gde je detaljno objasnjeno koji servisi u
WINDOWS 7 mogu sigurno da se disable, ja sam trazio ali i je sve nesto povrsno ili polovno napisano a meni treba detaljno i precizno. Hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
co72 mala pomoc 20.12.2011. 18:15 #385772

broj poruka: 153

jos bolje ako je na nasem jeziku, hvala opet, pozz

toocool re 20.12.2011. 18:20 #385774

broj poruka: 1092
ovde
http://bit.ly/eeL5XA
a za srpsku verziju mozes da se obrises
:)

CPU-Z: http://bit.ly/vrD8FF

Pisko Mislim... 20.12.2011. 18:24 #385776

broj poruka: 6650
... da je benchmarK imao skoro neku temu o podešavanju windowsa posle šestice. Nisam čitao, ali video naslov, stižu mi mail-om, čak i na telefon... Otkako se u emisiji Polamoron pojavljivao neki bradonjica kao čuveni, i naravno samozvani, stručnjak za optimizaciju registra i `ubrzavanje računara`, imam poriv da ih sve tučem usranom motkom po čelu, čisto iz obesti.

Uvek i pominjem jednu usporedbu: to je kao kada super novi sportski bmw oterate kod majstora Pere, u garažu-nadstrešnicu, a on odmah isključi par stvari i izbaci dva-tri dela i kabla, jer to tu, jednostavno, ne treba.

.. taman smo se rešili superkretena koji su non-stop trubili po forumima i picikato časopisima kako treba defragmentisati hdd nakon svakih pet minuta rada, u trajanju od po deset minuta... kad otkriše servise, nepersušan izvor palamuđenja.

LM, Sinko, ako ti treba brži računar - kupi si ga.
Budale veruju u sreću.

operator re 20.12.2011. 22:45 #385816

broj poruka: 4266
@Pisko
Po tebi, nakon skidanja recimo 50 torenata sedmično, da li bi trebalo defragmentovati te fajlove što skineš ili ih ostaviti tako raštrkane?
Inače, pod win7-com, stalo se nešto po default-u defragmentira.
Zabolila me glava više od poziva da vidim šta to drlja po HDD-ovima.
operator

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647156.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs