Imam jedan problem sa win 7 pro, sveze instaliran win 7 pro OEM, od aplikacija adobe reader,firebird 1.5 ,ib expert i jedna poslovna aplikacija ...e sad kad probam da udjem u control panel pojavi se prozor u kom pise windows explorer has stoped working pa onda checking for solution i na kraju restart windows explorera....i tako u krug...moze da se udje u sve foldere tu ne prijavljuje gresku...moze i u device manager ali na my computer desni klik pa manage..ali u control panel nikako. svako resenje je dobrodoslo :-) Pozdrav
ali ja sam poslusao ljude ovde i stavio Ultimate. Sve ko podmazano. ________________________________________________________ 955, 870-C45, 6790, 8/1333, LC600H, TTV3, 1TB, W7U64SP1+XPSP3
Ko nema u vuglu - ima u googlu..ceo dan se patim sa tim i sada u kucnim uslovima uz kaficu resim problem za 2 min..ako nekog zanima (ili ako ima slican problem) resenje je ovde: http://www.firebirdfaq.org/faq360/
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647156. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.