LG 42LD420 Phenom II x6 1055t Gigabyte 970A-UD3 G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper SSD 120GB SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: Na guglu :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Philips 22 :: :: :: Ma, ništa nisam ja uradio, samo sam znao gde da tražim : :: :: :: :: Po :: :: ::
Kako na Guglu da postavim upit: Nero ne uspeva da narezhe CD zato sto je sata writer vezan na ide granu preko adaptera `ide to sata`. I naravno ne samo Nero nego i ostali programi tako da to otpada kao mogucnost.
O čemu ti to? Jel dobio čovek instant odgovor? A i to može na guglu, ide to sata (nero) burning problem. Jel to toliko teško?
LG 42LD420 Phenom II x6 1055t Gigabyte 970A-UD3 G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper SSD 120GB SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: Cini mi se da ga neko omalovazava :: :: Hajde ovi sto su dobri sa Guglom , da mi objasne :: :: Kako na Guglu da postavim upit: Nero ne uspeva da narezhe CD zato sto je sata writer vezan na ide granu preko adaptera `ide to sata` :: I naravno ne samo Nero nego i ostali programi tako da to otpada kao mogucnost :: ::
Zato sto postavljac posta ne zna da gugla, a medju odgovorima se spominje bas to `guglanje` u podsmehujucem kontestu :)
A ja sam zahvaljujuci vasoj `tvojoj` pomoci otkrio da `ide to sata adapter` su generic uredjaji koji kod nekog rade kako treba, a kod drugih ne radi i to je to :(
Ja sam nasao na gotovo pa postavio coveku (opet njemu na gotovo, al nebitno, vazno da sam bio od koristi)
A za tvoj problem ne znam sta da ti kazem :/
:: :: :: :: Zato sto postavljac posta ne zna da gugla, a medju odgovorima se spominje bas to `guglanje` u podsmehujucem kontestu : :: :: A ja sam zahvaljujuci vasoj `tvojoj` pomoci otkrio da `ide to sata adapter` su generic uredjaji koji kod nekog rade kako treba, a kod drugih ne radi i to je to :(
Moje mišljenje je da se u isti `koš` stavljaju 2 vrste postavljača teme: oni koji stvarno ne znaju da nađu to što im treba ili znaju da traže, ali im nekako izmiče tražena činjenica i oni, zbog kojih trpe ovi prvi, kojima je `jednostavno - smor` da traže, pa misle da je dovoljno da na forumu postave temu, a da se neko drugi potrudi oko njihove muke.
Pozdrav!
Vlada
:: :: :: :: Zato sto postavljac posta ne zna da gugla, a medju odgovorima se spominje bas to `guglanje` u podsmehujucem kontestu : :: :: A ja sam zahvaljujuci vasoj `tvojoj` pomoci otkrio da `ide to sata adapter` su generic uredjaji koji kod nekog rade kako treba, a kod drugih ne radi i to je to :(
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647157. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.