Ovako. Imam original W7 Pro x32 OEM. Bela kutija(omot kartonski kojim je obmotana DVD kutija, sa crvenim protect nalepnicama odzogo i odozdo), bla....bla, serijski....itd.
Ali, problem je sto mi treba 64bit verzija, jer se menja ploca, cpu i ram u ponedeljak, pa cu imati 8G rama. Zato, gde ima da se svuce 64bit verzija ovog diska?
Da ne bude zabune, razgovarao sam sa MS i serijski pasuje sa x32 na x64 OEM verziju Pro-a.
- Toshiba laptop preinstalirani Win7 HP 64bit, - skinuo Win7 HP 32bit OEM Untouched, - iskoristio serial koji je na nalepnici na kojoj piše Win7 HP 64bit i prošlo je bez ikakvog problema.
Dodatne programe skinuo sa Toshiba.rs, mislim i to samo one koje sam ja hteo da stavim.
Thnx, nisam ga ni primetio na dem****, mada sam skinuo ovaj 48 in 1, a i taj cu. Pa da vidim kome pasuje kljuc.....tek sutra dok ne kupim komponente :)
:: evo torrent za Windows 7 Pro 64-bit OEM DV :: :: http://goo.gl/4rYa :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647157. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.