-dakle dodjem do Instal Now posle nekoliko sekundi mi izbaci sledecu poruku: can`t find required CD/DVD driver...ako imate drajver na nekom drugom `mestu`...vi izvolite pokazati ga-napise on meni. Promenio sam 3 razlicita dvd citaca-rezaca, uvek isto. Mashina je celeron P4 sa 2 gig rama . Po nekim forumima resenje je rezanje WIN 7 na najmanjoj mogucoj brzini. I ovo sam pokusao, narezao na 4x ali ista stvar. Ima li neko resenje...na kraju krajeva puknucu mu XP ali me kopka....Hvala unapred na odgovorima. Cak sam menjao i HDD-ove(ata) kao i memaru ali nista.....
pa narezi na 1x.. si probao SATA neki citac? koja ploca je u pitanju, da nije Abit? uostalom to nije makina za sedmicu, stavi XP i oslobodi se muka
:: -dakle dodjem do Instal Now posle nekoliko sekundi mi izbaci sledecu poruku: can`t find required CD/DVD driver...ako imate drajver na nekom drugom `mestu`...vi izvolite pokazati ga-napise on meni. Promenio sam 3 razlicita dvd citaca-rezaca, uvek isto. Mashina je celeron P4 sa 2 gig rama . Po nekim forumima resenje je rezanje WIN 7 na najmanjoj mogucoj brzini. I ovo sam pokusao, narezao na 4x ali ista stvar. Ima li neko resenje...na kraju krajeva puknucu mu XP ali me kopka....Hvala unapred na odgovorima. Cak sam menjao i HDD-ove(ata) kao i memaru ali nista.... ::
Celeron....bash ovu Sedmicu sam do sada instalirao oko 40 puta....na svakojakim mashinama....ali ljudi, ako win7 starter radi sa jadnima Atomom sto ne bi i na ovoj mahini......
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647157. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.