Nasao sam na netu Bigasoft Total Video Converter v3.5.6.4299 pa me interesuje kako se pokazao u praksi,treba nesto da smanjim sa 240mb u 50mb a da kvalitet ostane isti Unapred Hvala.
Sem ako nije u pitanju RAW snimak, to je nemoguće. Bolje idi na `smanjim sa 240mb u 50mb a da kvalitet ostane prihvatljiv`. Meni je najzgodniji AVS, xilisoft takođe, uradiće valjda i taj total.
Onda nešto i može da se uradi ali 5:1 je preterano ako hoćeš približan kvalitet. Iseci neki manji deo filma od 20-tak sekundi pa eksperimentiši sa bitrateom.
Ako snimak treba da ostane u toj rezoluciji a već je donekle kompresovan nema šanse da se ne primeti. Možda ako koristiš h264 a sad je kompresovan nekim buđavim kodekom, ako imaš link za taj video daj da vidim pa ću tačno da ti kažem.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647157. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.