Interesuje me, da li zna neko neki dobar picture/photo viewer? Osim ovog sto dolazi sa windowsom? Jedini uslov je da nije sivi prozorcic, jako je depresivno i staromodno. Imam hiljade slika sa fotoaparata, i nekako bi hteo da ih razvrstam, ali to nema veze sa temom... Ili mozda ako postoji neki program kojim mogu da ujedno i pregledam slike i upravljam sa njima. Nesto kao total comander, samo da je za slike? Ako ne postoji, onda barem neki viewer? Hvala
pa.. prakticni bas i nisu za menage.. ali kao view najbolji XnView.. ACDSee ali stariji.. FastStone se meni ne svidja ali je takodje ok.
:: Interesuje me, da li zna neko neki dobar picture/photo viewer? Osim ovog sto dolazi sa windowsom? Jedini uslov je da nije sivi prozorcic, jako je depresivno i staromodno. :: Imam hiljade slika sa fotoaparata, i nekako bi hteo da ih razvrstam, ali to nema veze sa temom... Ili mozda ako postoji neki program kojim mogu da ujedno i pregledam slike i upravljam sa njima. Nesto kao total comander, samo da je za slike? Ako ne postoji, onda barem neki viewer? :: Hval ::
Kao pravi viewer, XNView, ali, kao organizator, može upravo Total Commander, ali, stavi umesto liste ili stabla, da prikazuje Thumbnail prikaz fajlova i foldera (desni klik na liniju u kojoj se nalaze Name - Ime, Ekstenzija, datum i veličina, pa odaberi thumbnail prikaz.)
XN je odlican i kao editor ali nezgodno su rasporedjene komande i toliko ih puno ima.. ali dobro kad se naviknes onda je boza
:: Kao pravi viewer, XNView, ali, kao organizator, može upravo Total Commander, ali, stavi umesto liste ili stabla, da prikazuje Thumbnail prikaz fajlova i foldera (desni klik na liniju u kojoj se nalaze Name - Ime, Ekstenzija, datum i veličina, pa odaberi thumbnail prikaz. :: :: :: Budale veruju u sreću. :: ::
Hvala! Sad sam probao ACDSee, ne svidja mi se najnoviji. Xn moze, sad cu FS da probam. Ovo za manage slika, to sam i ja mislio da radim sa t. comanderom, ali ajd` da probam mozda neko zna nesto. :)
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647156. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.