Kako mislis `kasni`? Jel` to min, dva, pet.. ili je mozda sat, dva, tri? Ako su sati u pitanju, disable-uj u podesavanju sata u win-u time zone, ili postavi GMT na +1. Ako se radi o minutima, hm, nemam ideju sta moze biti, a da se problem pojavio instalaciom win-a. Da resis misteriju, udji u bios i prati sistemsko vreme i vidi da li gubi sinhronizaciju, pa cemo videti dalje.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: Sve odlično radi osim što kasni sat čim se ugasi računar počinje da kasni?Ako neko zna kako može da se reši taj problem :: fisko
Kako mislis `kasni`? Jel` to min, dva, pet.. ili je mozda sat, dva, tri? Ako su sati u pitanju, disable-uj u podesavanju sata u win-u time zone, ili postavi GMT na +1. Ako se radi o minutima, hm, nemam ideju sta moze biti, a da se problem pojavio instalaciom win-a. Da resis misteriju, udji u bios i prati sistemsko vreme i vidi da li gubi sinhronizaciju, pa cemo videti dalje.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: Sve odlično radi osim što kasni sat čim se ugasi računar počinje da kasni?Ako neko zna kako može da se reši taj problem :: fisko
Ne instalirati custom retard made modifikovane i tweakovane windowse, nego obicnu osnovu pa onda na nju jednu po jednu stvar koja ti treba a te shit verzije koje je Pera Djole Mika Pika prepravljao u podrumu i dao joj kao neki naziv...
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
- Zabeleži vreme u BIOS-u kad isključiš računar (držanjem dugmeta za uključivanje računara dok se ovaj ne isključi), - Posle nekog vremena (sam znaš posle koliko razdesi vreme ) uključi računar, uđi u BIOS i proveri vreme, - Ako je vreme promenjeno - nije do instalacije Win7, već do nečega na ploči - nadaj se da je u pitanju baterija.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.