e sad, kako da aplikaciju pokrenem na drugom monitoru
STRANA 1 OD 1
savatije
e sad, kako da aplikaciju pokrenem na drugom monitoru
10.11.2011. 17:35
T40157
status: user broj poruka: 1121
lap je donji iz potpisa, na njega sam vezao ASUS-ov monitor VW225N (ostao mi od starog desktopa koji sam prodao). Vezano je VGA-VGA , gde mi podržava klon varijantu, ali zbog razlike u max rezoluciji monitora i ugradjenog panela na lap-u, slika na monitoru je loša. U opciji extend desktop, sa vga vezom ne mogu da menjam rezolucije separatno ( valjda integrisana intelova video karta to nije sposobna kao da je ograničena na max 1600x900) Elem, vežem HDMI>DVI ( što znači direktno sa NVIDIE M525), rade rezolucije separatno, ali tu nemam klon varijantu, pojedine aplikacije (one čije prozore mogu da smanjim) mogu da šetam po oba panela tako da se memoriše poslednja lokacija sa koje se ponovo otvaraju. Ali problem mi je sa igrama koje se startuju u full ekranu, a ne poseduju u svojim opcijama na koji panel da ih uputim. Ja bih se igrao na velikom monitoru ALI kako??? ima li ko rešenje? za sve odgovore predloge i savete>hvala u napred
**************** DELL INSPIRON N7110 I7 -2GHz 6 GB RAM Nvidia M525 17.3 led... genuine W7 home premium 64 bit
jest to radi, nisam to pominjao da ne bih razvlačio post, ali ipak mi je želja da prostim klikom otvorim pravu stvar na pravom mestu. Razloga je više, a prvi je da u brzini ne spakujem lap top i ponesem ga negde, a onda se setim da nisam vratio monitor na default
**************** DELL INSPIRON N7110 I7 -2GHz 6 GB RAM Nvidia M525 17.3 led... genuine W7 home premium 64 bit
:: Promeni default ekran. Kazi da ti je veliki default i onda ce se otvarati u velikom a ostatak prebacij na mali.. :: :: Asus M4A88T-M, AMD x435 (otkljucan :: 1x4GB ddr3 1333, CF SanDisk 4GB, Win X :: WD Green 1TB, 2xSamsung F3 1. :: Frontier DIV :: ::
promenjen primarni monitor...ali na moju sreću, kada ga fizički razvežem, (otkačim HDMI ) sam vraća destop na panel lap-topa....jes da nije pravo rešenje, ali je sasvim operativno.... u svakom slučaju hvala
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.