user acount control UAC, admin/user access premissions, file sharing
STRANA 1 OD 1
rane
user acount control UAC, admin/user access premissions, file sharing
08.11.2011. 11:05
T40083
status: user broj poruka: 7
cao drugari, imam strasno iritirajuci problem
1.pri pokusaju da sherujem neke foldere/particije u mom lokalnom lan-u u stanu, sam slucajno (ne znam ni sam kako) napravio da neki folderi imaju katanac na sebi
2.tim folderima ne mogu da pristupim zato sto mi kaze da mi trebaju prava pristupa ili mogu ako idem tamo dalje i manuelno podesim da imam prava, ali to treba onda da uradim za SVE foldere na toj particiji (jedno po jedno, ne moguce)
3.moj acount u win7 64bit build 7100 je administratorski i nemam druge acount-e
4.UAC sam probo da ugasim, upalim. isto, izgleda da on nema veze sa tim, sada mi je ugasen
5.pitanje je: kako da povratim sva moguca prava i da skinem te jebene katance sa svih foldera unutar particije?
totalno mi je suludo da formatiram C i instaliram sistem ponovo, zbog ove gluposti..
pomagajte ljudi ako boga znate..
tortojed, to sto si mi rekao radi posao, ali nece da prihvati na sve subfoldere, neko oce neke ne. tako da moram posebno to da radim za svaki folder unutar foldera unutar foldera :((
kada pokusam to da odradim na celoj particiji, proradi (kaze access denied za neke foldere) ali opet neki folderi budu sa katancem, a da zlo bude jos vece, samo u te foldere sa katancem mogu da udjem bez problema, za ostale moram sve to ispocetka
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.