+1 hvala. Usput, primecujem kako autor nikako ne uspeva da se...
05.11.2011. 19:52
status: user broj poruka: 10999
`odlepi` od nekih obsolete aplikacija - izrazit primer za to je Partition magic. Pored alata kao sto su Paragon partition manager i Acronis, ovo Symantec-ovo smece stvarno ovde nema sta da trazi...
Re: +1 hvala. Usput, primecujem kako autor nikako ne uspeva da se...
05.11.2011. 22:21
status: user broj poruka: 6650
... DrMoronton. Svet je velik, ali su budale još veće. Moronton je neuništiv, u PM8 puta. Ali, moram priznati da se broj postova na berzi, koji su posledica katastrofe izazvane uPM 8-icom, totalno smanjio. Skoro je nestao. Jedino, i sam često, da nekog ubrzano skinem s dnevnog reda, savetujem Hiren`s alatke ne pomišljajući kakav štetočina tamo čuči li čuči...
Budale veruju u sreću.
:: `odlepi` od nekih obsolete aplikacija - izrazit primer za to je Partition magic. Pored alata kao sto su Paragon partition manager i Acronis, ovo Symantec-ovo smece stvarno ovde nema sta da trazi.. :: :: ::
*Pisko*, ja sam, davno, autoru sugerisao (on inače poziva sve korisnike...
05.11.2011. 23:45
status: user broj poruka: 10999
da mu šalju predloge za uključivanje novih programa u set odnosno izbacivanje onih koje smatraju nepotrebnim) da ne izbacuje Volkov commander sa sve NTFS podrškom (a bilo je reči da će ga izostaviti u `next version`) a da izbaci ovo Sajmantekovo smeće. Odgovorio mi je da će ostaviti Volkov-a, ali i magic-a jer je potonji, navodno, efikasan u radu sa starijim HDD-ovima, pa po sistemu `neka ga, nek` se nadje`, `leba ne ište`...
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.