Treba mi pomoc oko lokalizacije viste na srpski.Danas mi je dosla rodjaka iz Austrije,i u lap topu ima instaliranu vistu koja je na nemackom jeziku a zelim da ubacim srpski.Ako neko ima link odakle bih mogao skinuti lokalizaciju bio bih veoma zahvalan.
:: Treba mi pomoc oko lokalizacije viste na srpski.Danas mi je dosla rodjaka iz Austrije,i u lap topu ima instaliranu vistu koja je na nemackom jeziku a zelim da ubacim srpski.Ako neko ima link odakle bih mogao skinuti lokalizaciju bio bih veoma zahvalan ::
Link za softpediu mi ne radi,a sp1 mi ne treba jer rodjaka vec ima sp2 instaliran sa vistom.Znas li mozda neki link za xp ili win7 lokalizaciju?Nije mi problem da joj instaliram xp ili win7 samo ako ima za njih lokalizacija.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.