Od kada sam instalirao win 7 pojavljuje mi se ova poruka kada pokusavam da obrisem fajl sa take ms 8gb usb flash memorije.Trazio sam preko control panela i ulazio u svakojake opcije da uklonim ovu zastitu ali bezuspesno.Dok sam koristio xp ovaj problem nisam imao....
Ako neko zna gde se nalazi pomenuta opcija na sedmici bio bih mu zahvalan da napise da se vise ne patim...
Jedan quick format flash-a bi trebao da resi problem.I ja sam imao istih problema ranije.Posle toga ne bi trebao da imas tih problema sa brisanjem podataka.
Asus M4A88td-v evo/usb3 AMD Phenom 2 955 be 3.2 wd 640gb sata 2 2x2gb exceleram black shark 1600mhz Asus Eax 6850 Chieftec dragon cm hyper 212+ lc power 600w logitech x-530 philips 222EL2SB/62 logitech mk320
:: Od kada sam instalirao win 7 pojavljuje mi se ova poruka kada pokusavam da obrisem fajl sa take ms 8gb usb flash memorije.Trazio sam preko control panela i ulazio u svakojake opcije da uklonim ovu zastitu ali bezuspesno.Dok sam koristio xp ovaj problem nisam imao... :: :: Ako neko zna gde se nalazi pomenuta opcija na sedmici bio bih mu zahvalan da napise da se vise ne patim.. :: ::
meni je to pisalo kad je crkao USB Stick Apacer 16GB..ucita ga al jako sporo i vidim sta sam zadnje na njega kopirao i mogu to da prekopiram ponovo na komp ali ne mogu nista da ubacim u njega..i ne pomaze mi ni quick format ni nista..
Razmisljao sam o toj opciji ali imam neke radove i pdf fajlove koje iz nekog (mozda i istog) razloga nemogu da prebacim na hdd i da sacuvam pa se nadam nekoj opciji koja nije format.Naravno ti fajlovi mi trebaju a 90% bih obrisao ali nemogu....
... ako je xp ili šta je već pre bilo, upisao privilegije npr. My Documents-a na ceo fleš i sve fajlove, onda, najjednostavnije je formatiranje pa iznova.... Nego, da nema neki mikro prekidač na tom usb-u? Malo, sitno , pogano... bez texta?
Ako sam te dobro razumeo za taj mali prekidac sigurno ga nema.Nema nikakva udubljenja ili bilo sta sto bi delovalo na tako nesto,ovaj flash je ubacen u najobicniju providnu plastiku ima kapicu i jedan otvoren deo da moze da se provuce ona vrpca da bi se nakacio na recimo privezak za kljuceve...
Pokreni Command prompt i kucaj `format (kucaj slovo fleske):/q`
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: Nemogu da formatiram ni u NTFS dok ne uklonim ovu zabranu... :: :: :: :: ali ga formatiraj u NTFS i to je to, meni je to resilo sve probleme oko write protection! : :: :: :: :: :: ::
Kako ti se ponasa, nije nemoguce da je zavrsio karijeru. Posto nisi naveo proizvodjaca flash-a, pokusaj sam da na sajtu proizvodjaca potrazis neki alat za formatiranje kojim bi se problem mogao resiti. Apacer ima takve programcice za svoje uredjaje.
:: Kako ti se ponasa, nije nemoguce da je zavrsio karijeru. Posto nisi naveo proizvodjaca flash-a, pokusaj sam da na sajtu proizvodjaca potrazis neki alat za formatiranje kojim bi se problem mogao resiti. Apacer ima takve programcice za svoje uredjaje :: :: :: ::
Mikac napisao sam ime proizvođača take MS... Probacu preko command prompta pa cu javiti sta sam uradio...
Hvala svima na odgovorima!
:: Kako ti se ponasa, nije nemoguce da je zavrsio karijeru. Posto nisi naveo proizvodjaca flash-a, pokusaj sam da na sajtu proizvodjaca potrazis neki alat za formatiranje kojim bi se problem mogao resiti. Apacer ima takve programcice za svoje uredjaje :: :: :: ::
:: Od kada sam instalirao win 7 pojavljuje mi se ova poruka kada pokusavam da obrisem fajl sa take ms 8gb usb flash memorije.Trazio sam preko control panela i ulazio u svakojake opcije da uklonim ovu zastitu ali bezuspesno.Dok sam koristio xp ovaj problem nisam imao... :: :: Ako neko zna gde se nalazi pomenuta opcija na sedmici bio bih mu zahvalan da napise da se vise ne patim.. :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.