Imam problem povezivanja sa bankom. Kazu blokiran port. Iskljucim Win7 firewall, iskljucim antivirus, a port i dalje blokiran. I nece pa nece.
Ajd, ako imate ideju, koji ga klinac mozda blokira?
Pozdrav. - Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Tj provajder... ono, neki pokušavaju da spreče pirateriju tako što blokiraju određene portove (mada mislim da se to u Srbiji ne radi). Jel si probao da otvoriš port? Ne znam na kom portu oni rade ali probaj pošalji im mail, objasniš im situaciju, tražiš broj porta, da bi mogao na ruteru da otvoriš.. ili mžda ima neki programčić koji utvrđuje portove...
Znam koji je port. ISDN je veza do neta i do subote je sve radilo super. Nesto su cackali i menjali IP adrese preko vikenda i sada to vise ne radi (cak i kada ukucam nove - ispravne IP adrese). Oni se vade na moj firewall (da je do mene), a ja im kazem da sam sve iskljucio i da opet nece (i firewal i antivirus su OFF, a ne radi)...
Cak sam u Win firewall-u napravio pravila za inbound/outbound veze da taj port pusta i opet nista (po meni normalno da nece kad je i sa iskljucenim firewallom problem).
Pa budi pametan.
Pozdrav.
- Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.