Imam problem jedan .. u task manageru mi se pojavi proces `ZabaTaba`.. da li je neko imao priliku da se susretne s tim ? posto mi to oduzima mnogo od cpu usage ... ima li reshenje?
nemam puno iskustva .. ako je ovo Malwarebytes anti-virus... onda imam samo njega... ali to za safe mode ... nemam puno iskustva .. ali uradio sam mu full scan...
Pa pola ljudi u srbiji nemaju nikakvu zastitu :) Mada ako znas de ulazis nema problema. Inace 99 posto ih penose preko fleske pa u principu samo treba autorun da se iskljici. ionako 90 posto ljudi ide samo na facebook i youtube.
:: Pa pola ljudi u srbiji nemaju nikakvu zastitu : :: Mada ako znas de ulazis nema problema. Inace 99 posto ih penose preko fleske pa u principu samo treba autorun da se iskljici. ionako 90 posto ljudi ide samo na facebook i youtube :: ::
Ih, znaš šta je s1ckm0d3, a ne znaš šta je SafeMode?!
Neposredno pre podizanja sistema (koji imaš) pritiskaš F8. Dakle, kada nestane prva slika nakog uključivanja računara, a pre slike sa verzijom Windows operativnog sistema.
Izabereš od ponuđenih opcija Safe Mode. Prijaviš se kao Administrator ili kao nalog koji je definisan. Pokreneš MalwareBytes AntiMalware. Uradiš Complete Scan. Ukloniš sve što ti predloži.
Od antivirusnih programa pogledaj na podforumu Antivirusni Softver šta se predlaže, imaš i u ovoj temi par predloga, pa odluči.
Pozdrav!
Vlada
:: nemam puno iskustva .. ako je ovo Malwarebytes anti-virus... onda imam samo njega... ali to za safe mode ... nemam puno iskustva .. ali uradio sam mu full scan... :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.