Sestrin klinac je od nasih rodjaka iz italije dobio na poklon LAP top. Problem je u tome sto je na njemu instaliran legalan WIN7 (nebih da ga menjam) naravno na Italijanskom. Pitanje je kako promeniti da sve bude na Srpskom ili Engleskom.
To samo možeš sa Ultimate verzijom da menjaš jezike a neverujem da je uz lap top došla ultimate verzija ali ako jeste trebao bi da imaš opciju među optional updates da skineš srpski ili engleski language pack :) Black Wolf
+1 Ja kuci koristim Ultimate verziju i imas da skines sa neta language pack i samo promenis.
Na poslu smo svuda kupili kompove sa licenciranim Win 7 Home Premium na engleskom jeziku i tu nema promene. Ja sam skidao neki srpski language pack sa Microsoft sajta, ali nije htelo da radi na njima. Ako je neko uspeo, neka se javi (ne racunam one koji su to radili na Ultimate verziji, to i meni radi)
Demon to some. Angel to others. _______________________________
:: To samo možeš sa Ultimate verzijom da menjaš jezike a neverujem da je uz lap top došla ultimate verzija ali ako jeste trebao bi da imaš opciju među optional updates da skineš srpski ili engleski language pack : :: Black Wolf :: ::
Pokusao sam sve i nisam uspeo . Kad ono WIN7 Home premium. Znaci corak .Posto na poledjini ima nalepnica sa s/n da li bih mogao da instaliram drugi Home premium ali da bar bude na engleskom. (Skinem neki i unesem ovaj broj)
Probaj http://www.froggie.sk/ vistalizator namenjen je prvobitno za vistu medjutim radi i na win7 program, cab se prepakuje na sajtu imash sve potrebno. sa srecom
Skini Everest. Ocitaj licencu. Skini Win7 koji si imao, ali na engleskom. Instaliraj i upisi licencu. Sad je na engleskom :D Ova metoda radi od prve betew, koju sam probao. Inace, imas za admine SP1 sa language packom za italijanski na engleski. Pack je oko 1.8 GB, ako se dobro secam iu vazi za sve verzije :D Redovno mi iz Njemacke salju laptope, kod kojih je sve na DE, a hteli bi na EN :D Brzo i jebitacno se resava. Da li neko zna kako postaviti update, a da ne saljem info MS-u? Blokirao sam oko 100 adresa svih servera, ali svake sedmice se pojavi jos jedan. Do SP1 sve je radilo kako treba. Ovo se ne desava samo na verzijama bez IE. Da li neko ima ideju, kako trajno izbacivati sve servere, posto je nemoguce znati, koji je novi server se pojavio od MS-a, posto ni jedna IP nije ista, a nakon update-a sa servera malo po malo win7 se uspori, pa je potrebno ciscenje. Bez SP1, sve jos radi normalno i sistem ostaje brz kako i prvog dana. Win7 Home Premium su original inace. operator
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.