Dva puta sam instalirao XP na kompu sa razlicitim instalacionim diskovima i oba puta mi je zakucao pri kopiranju fajlova i to na istom failu - mislim da se zove msdata.dll. Morao sam da instaliram XP bez njeg i komp radi copavo.Kako da ubacim taj fail u OS. Sa drugog racunara imam legalan OS sa instalacionim legalnim diskom. Sta raditi?
Imam jos jedan problem, XP nemoze da ocita drugi HDD, a ranije je mogao. Sta raditi? Dragan06
ALI, nesto se sa tim tvojim instalacionim XP-fajlovima cudno desava... Izostajanje usnimavanja/ kopiranja fajlova prilikom instalisanja OS-a moze da bude uzrokovano i hardverskim neispravnostima (HDD, DVD player...).
:: Windows\system3 :: :: ALI, nesto se sa tim tvojim instalacionim XP-fajlovima cudno desava.. :: Izostajanje usnimavanja/ kopiranja fajlova prilikom instalisanja OS-a moze da bude uzrokovano i hardverskim neispravnostima (HDD, DVD player...) ::
Desava se da je neispravan medij, ali cesto je neispravna memorija ili cak ploca. Ipak lakse je srediti problem medija pa ti to preporucujem. Naravno testiraj hdd, ako potvrdis ispravnost, obavezno ocisti memoriju sa gumicom i probaj ponovo.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.