Drugari, molio bih nekog da mi poda direct link ka drajverima, znaci da zaobidjem ono gov*o od flash-a gde se odabire m. ploca, OS...net mi katastrofa i nema sanse, vrti sat vremena... Koj djavo ne naprave taj sajt da normalno radi i da ne reba 16mbp/s da bi se izrckao obican drajver
Re: Re: E, fala vi, kako sada direct otvara, kakim im se na flash:)
05.09.2011. 00:40
status: user broj poruka: 9459
No more bad,a i generalno vise i ne treba. Kod mene 1MBs/128, a dial up bilje radi. Toliko o wireless-u i `provajderima`. Nisam zahtevan surfadzija, ali ovo ume da nervira, izlomih sve zivo vise, srecom najvise tastature:)
Ma naravno, nego mi je pre svega trebao najnoviji bios. ali ipak nema u win-u realtek za zvuk, smbus i lan, bar ne na untouch verziji koju inace svuda instalisem.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.