..da gleda svoja posla, cita knjigu na kompu i da mu odjednom pocnu cpu i grafika radit` u full loadu i da se promeni tema. tj ono pobledi kao kad se pokrene neki program? U task manageru pise za idle process da radi cpu na blizu 100% i gpu kuva opasno i pocinje da urla ventilator, pa onda gpu iskulira, vrati se na normalno, al cpu nesto `vitla`. Da napomenem da nemam zastitu, nit planiram da je koristim, samo mi jos AV fali da mi kopa po SSD-u
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9, Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
Imao sam isti problem na staroj masini 2 puta, CPU je uvek bio na full load, za grafu ne znam, sve je to pocelo da se desava posle skidanja nekog fajla i pokretanje istog, tada mi je istekao trial NOD32 pa k`o da ga nisam ni imao. :) Virus je u pitanju, probaj nekim antivirusom da resis problem, prvi put sam uspeo da ga ubijem, drugi put nije bilo sanse pa sam morao particiju da ubijem ne bi li unistio virus! xD A opet ne mora da znaci da je virus, ali proveri za svaki slucaj.
Asus M4A88T-V EVO Gemini II 2x2 12cm fan Phenom x2 560 4ghz OC Kingston HyperX 2x2gb 1600mhz Powercolor 6850 1gb Cooler Master M520
:: ..da gleda svoja posla, cita knjigu na kompu i da mu odjednom pocnu cpu i grafika radit` u full loadu i da se promeni tema. tj ono pobledi kao kad se pokrene neki program? U task manageru pise za idle process da radi cpu na blizu 100% i gpu kuva opasno i pocinje da urla ventilator, pa onda gpu iskulira, vrati se na normalno, al cpu nesto `vitla`. Da napomenem da nemam zastitu, nit planiram da je koristim, samo mi jos AV fali da mi kopa po SSD- :: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9 :: Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: Vidi ih shakali! Ish ish! : :: :: Da napomenem da ne bih provalio da se bilo sta desava da nije pocela graficka da se hlad :: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9 :: Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apoll :: ::
Markovicu, nemo` me zezas, no izguglaj mi neko resenje, ucim sad pa nemam vremena.
matrix mod, hehe x)
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9, Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: da se hladi? pa ugrej je necim..stavi ceb :: :: :: :: Vidi ih shakali! Ish ish! : :: :: :: :: Da napomenem da ne bih provalio da se bilo sta desava da nije pocela graficka da se hlad :: :: :: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9 :: :: Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apoll :: :: :: ::
Ako imas srece, nisi zarazen. Ako nemas, ili trojanac kompresuje log fajlove za slanje, ili, sto meni lici, deo si bot mreze, i tvoj pc ucestvuje u razbijanju sifri, ili cuvenim napadima albanskih hakera...
Pa sta onda ocekujes? Imam druga, koji mi stalno govori kako to usporava racunar, a ni jednom nije stavio ni antivirus. Prije par dana drpise mu sve sa kreditnih kartica ~40.000E, pokrali mu podatke o klijentima i nazvao me da mu rijesim problem. Znas kako kazu : Nakon j..... nema kajanja. Ne razumem kako danas ocekujes da bilo sta stabilno radi, ako nemas zastitu. Da ne pametujem, sigurno ne ides napolje na mecavu u sorcu. Univerzalno resenje. NOD 32 2.70.39 Malwarebytesantimalware1.51.1.1800 Spyware blaster 4 Regrun Reanimator( samo za flash viruse). Ovo staviti na masinu na cistu instalaciju i neki od Firewall-ova(ZoneAlarm-ov, Nortonovili sl( i to je to za 99% korisnika. Sada to cistiti je imaginarno. Ko sto rece jedan admin u BG: Kakav ti je ovo racunar bez virusa?:D Sad nisam na mom, nego testiram sta su radili sa ovom masinom, tako da ako nekome dolaze poruke od mene, neka mi javi na mail. operator
verovatno se neko zeza sa pcberze ,) u nedostatku igrica iskljucih net i pustih linX da malo przi, u 4 ujutru ukljucih monitor a ono google chrome se otvorio .) Inace tokom dana pc se kilavo ponashao kako u radu tako i pri surfu...
A danas je usledio acronis .) ostale podatke cuvam na eksternom HDD-u .)
Vec dugi niz godina ne koristim AV i bilo je ok, sada nisam hteo nista od toga da stavim da mi ne vrslja po ssd i skracuje mu zivotni vek i usporava ga. Ne znam koliko to utice na nj, pa ne znam ni da li da ubacim neki av. A to za 40 000e :O, haos. Sreca pa ja na karticu uplatim onaj dan kad hocu nesto da kupim i to je to. Evo nisam se setio da ugasim modem kad se to desi da vidim dal je remote kontrola ili samo neki `obican` virus.
@ishmerish- ma ovi gore mi rasturise komp, nemam sto ruku da se odbranim, ode mi cas posla gpu i ssd x)
:: Pa sta onda ocekujes :: Imam druga, koji mi stalno govori kako to usporava racunar, a ni jednom nije stavio ni antivirus :: Prije par dana drpise mu sve sa kreditnih kartica ~40.000E, pokrali mu podatke o klijentima i nazvao me da mu rijesim problem :: Znas kako kazu : Nakon j..... nema kajanja :: Ne razumem kako danas ocekujes da bilo sta stabilno radi, ako nemas zastitu :: Da ne pametujem, sigurno ne ides napolje na mecavu u sorcu :: Univerzalno resenje :: NOD 32 2.70.3 :: Malwarebytesantimalware1.51.1.180 :: Spyware blaster :: Regrun Reanimator( samo za flash viruse) :: Ovo staviti na masinu na cistu instalaciju i neki od Firewall-ova(ZoneAlarm-ov, Nortonovili sl( i to je to za 99% korisnika :: Sada to cistiti je imaginarno :: Ko sto rece jedan admin u BG :: Kakav ti je ovo racunar bez virusa?: :: Sad nisam na mom, nego testiram sta su radili sa ovom masinom, tako da ako nekome dolaze poruke od mene, neka mi javi na mail :: operator :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.