Dali postoji negde iso ili image koji se moze nabaciti na usb stik i odatle butovati XP kao sto se butuje miniXP sa Hirens CD? Ne treba mi instalacija nego da pokrene Live XP sa fles diska?
:: Dali postoji negde iso ili image koji se moze nabaciti na usb stik i odatle butovati XP kao sto se butuje miniXP sa Hirens CD? Ne treba mi instalacija nego da pokrene Live XP sa fles diska :: :: Ovako nesto nisam izguglao ::
naime, jako sporo kopira sa flasha prilikom instalacije probano i na novijim plocama (podrzavaju boot sa flasha), i na starijim (koje prevaris da vide flash kao usb-hdd, usb-cd, etc) uvek sam kontao da je ovo do cinjenice da usb2.0 podrzava tek win
Ne znam za boot, ali sam instalirao sebi nedavno win7 enterprise sa svim update-ima do avgusta 2011 za celih 10 minuta sa usb 2.0 flasha, Sandisk Titanium... __________________ Scourge of PCBerza
ostali kazu da ti je spor flash.. inace Abner mislim da je jednom prilikom rekao da je malo brze sa diska sa cim se i ja slazem, ali ako je neki ultra brzi flash onda i nema neke razlike
:: naime, jako sporo kopira sa flasha prilikom instalacij :: probano i na novijim plocama (podrzavaju boot sa flasha), i na starijim (koje prevaris da vide flash kao usb-hdd, usb-cd, etc :: uvek sam kontao da je ovo do cinjenice da usb2.0 podrzava tek wi :: :: meni se pokazalo da najbrze bootuje sa dv :: :: sta kazu ostali :: :: ulsi ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.