Cini mi se da je sve krenulo trenutlka kad sam zeleo da instaliram PES 2009 a pre toga sam video na netu da igra trazi service pack 3.Dugo sam na SP2 kazem ajde da instaliram napokon SP3 i da probam malo fudbal posto dugo nista nisam igrao.Ovo se sve desava pre nekih mesec dana.... Upgrade-ovao sam win na sp3 sa: Microsoft.Windows.XP.Professional.x86.SP3.Integrated.September.2010.Corporate Sve je proradilo igrao fudbal itd...Posle nekoliko dana i jednog reseta poceo je da mi izbacuje sledeci mali prozor:
fatal error we are very sorry,but an internal error occured. Please re-install the product to fix the problem. Error-code: 1/-3/9000
See doc#5305
Kada se nesto jos ucita izbaci i prozor:
Microsoft .NET Framework
Unhandled exception has occured in your application.If you click continue, the application will ignore this error and attempt to continue. If yu click Quit,the application will close immediately.
The remote server returned an error:(404) Not Found.
E sad ja sam to sve iskulirao jer nisam imao vremena da se nerviram i ispravljam glupost koju sam napravio instalirajuci sp3 (sumnjam na nju da je napravila problem),ali sad vec pocinje da me nervira jer mi je brzina interneta bedna.Youtube pocne da se ucitava i neki mali video klipovi se ucitavaju duze nego na dial up-u.... Danas sam seo i uradio repair/reinstall windows-a ali nista nisam dobio.Veza je i dalje spora i pri podizanju win-a dobijam ona dva prozora. Zna li neko dali mogu nekako da okrpim Microsoft .NET Framework ako je on problem ili ima li neko drugo resenje za ovaj pichvajz.
Pre svega, moze da bude i taj SP3 a moze i gamad da bude. Jel koristis neku zastitu? Sta kaze antivirus? AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-HD4870-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
Koristim i nista ne prijavljuje....Imam utisak kao da je mozda u tom `upgrade`u windows sam sebi nesto pojeo vezano za ta mrezna podesavanja a neznam kako to da proverim/popravim.Probao sam restore point,probao repair odnosno reinstall al sve je isto.Pun mi je hdd da sve prebacujem sto mi treba da da uradi format c: i da uradim cistu verziju win-a.To cu moci da uradim za nekih mesec dana kad izadjem iz guzve...
Ali sad mi je problem veliko usporenje neta,brzina se ne penje preko 30kb/s,a uglavnom je oko 20 kb/s,drage volje bi optuzio SBB al mislim da je problem vezan za ove poruke sto dobijam...
Dali postoji mogucnost jednostavnog downgrade sa sp3 na sp2 bez gubitka podataka?To bi mi bilo najjednostavnije ako ce resiti problem?
Stavio sam da se skida pa da probam da instaliram.Mada skinuce se tek ujutru koliko sporo skida (instalacija 200mb a skida je oko 3 sata). Surfovanje funkcionise ok,al cim treba nesto da se ucita sto je glomaznije (video fajl) ili nesto da skinem (recimo adobe flash player) to traje u nedogled....A ranije je lepo islo sa bar 180 kb/s...
NOD32=gamad. No, nije ovde bubasvabe problem. Instalisi poslednji...
30.08.2011. 23:14
status: user broj poruka: 10999
.NET Framework (4.0). Verziju 3.5 (a narocito famozni SP1 za tu verziju) izbegavaj ako je ikako moguce jer zna da pravi probleme (otezan boot, `neobjasnjiva` sporost otvaranja aplikazija tokom prvih nekoliko minuta po boot-ovanju itd.). Sve ovo vazi za XP SP3. U Win764bit-a nisam naisao na ovaj problem.
(dodjoh sa hladnog piva - krecem u sastavljanje novoga kompa u starom ruhu! Good-bye C2Quad & thank you soooo much/ `welcome` to you, Sandy Baby!).
Jos jednu bitnu stvar nisam pomenuo a moze da pomogne u dijagnostici.... Nemogu da ugasim pc regularno preko start menija ili na power dugme,znaci ako idem tako nista se ne desava... Mogu na sleep taster da ga posaljem u hibernaciju ili na reset taster ako hocu boot. Daj Boze da ce ovi frameworkovi da rese problem ako ne bice sutke sa kucistem po kuci.)
Framework nema veze sa gasenjem racunara. To je 100% neki virus. Meni je NOD32 propustao svakojake viruse, samo zato sto sam ga update-ovao u prazno sa losim crack-om. AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-HD4870-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
:: :: :: Jos jednu bitnu stvar nisam pomenuo a moze da pomogne u dijagnostici... :: Nemogu da ugasim pc regularno preko start menija ili na power dugme,znaci ako idem tako nista se ne desava.. :: Mogu na sleep taster da ga posaljem u hibernaciju ili na reset taster ako hocu boot :: Daj Boze da ce ovi frameworkovi da rese problem ako ne bice sutke sa kucistem po kuci. ::
Fatal error je usledio zbog lose instalacije sp3 sve je ispravljeno win 7...
Ali nije internet proradio,posle format c: ,i nove instalacije win 7 problem je ostao-spor internet.Doneo sam laptop i na njemu slab net,kontaktirao sbb podrsku i tad sam saznao da mi je zveknuo kablovski modem...
Žao mi je što temu nisam video ranije, verujem da bih ti pomogao. Te greške prilikom instalacije SP3 potiču od nekompatibilnosti sistema sa service pack-om. Tebi prijavljuje softversku grešku, a problem je u hardveru. Lako se, međutim nalazi nova instalacija SP3-a, kao što se HW prepoznaje lakše kroz novije verzije softvera(drivera). Sistem nisi morao da obaraš, daleko od toga, a ni gamad nisi imao.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.