Prijatelj ima sledeci problem: (citiracu njegov post sa jednog gaming foruma)
`Kada kod kliknem desnim klikom na neku ikonicu od igrica, Steama, internet browsera, pojedinih programa, nece da mi izvaci onaj padajuci menu :S Evo sta pise kada kliknem na neku od ikonica desnim klikom: http://www.dodaj.rs/f/2E/8Q/3cAA6qqk/untitled.png
Znaci desava mi se samo na nekim programima, igrama i slikama :S`
Ako neko zna resenje, bicemo unapred zahvalni. Pozdrav.
Lici kao da imate neku gamad u sistemu ili je sam sistem prso. Resinstal najbrze i najbezbolnije resenje. Pre toga naravno procesljajte sa nekim AV programom. **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Možda bi se i našlo rešenje ali se ne isplati, acronis ti vraća sistemsku particiju za 10min. Ako ti drug nije uradio image sistemske particije, sad shvata zašto je morao.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.